کمک ۵۰۰ میلیون تومانی بانک قرض الحسنه مهر ایران برای آزادی زندانیان مدیون

کمک ۵۰۰ میلیون تومانی بانک قرض الحسنه مهر ایران برای آزادی زندانیان مدیون

بانک قرض الحسنه مهر ایران در آستانه فرا رسیدن سال نو،­­ با اختصاص بخشی از بودجه تبلیغاتي خود به مبلغ­ حدود ۵۰۰ ميليون تومان، ۵۱ زنداني نيازمند را از حبس آزاد کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد، مرتضی اکبری مديرعامل بانک قرض الحسنه مهر ايران گفت: زنداني شدن افراد بدليل بدهكاري،­ بويژه در جرائم غير عمد، آثار زيان باري­ براي خانواده آنان و جامعه در بر دارد.

وی افزود: لطمه های روحی و روانی، فسادهاي اخلاقي، اعتياد و ديگر آسيب هاي اجتماعي از جمله عواقب فردي زندانيان است، هرچند از جنبه هاي خانوادگي و اجتماعي نيز صدمات قابل توجه اي را ايجاد مي کند.

اکبری با اشاره به اقدامات انجام شده­ در بانک قرض الحسنه مهرایران برای کاهش جمعیت كيفري زندان‌ها گفت:­ موضوع مهم كاهش جمعيت كيفري زندان‌ها از منويات رهبر معظم انقلاب و مورد تأكيد رئيس قوه قضائيه بوده و خوشبختانه با تعاملات دو جانبه ميان بانك و سازمان زندان ها گام‌هاي موثري دراینباره برداشته شده است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران افزود: هم اکنون­­تعدادی از هموطنان به دلیل انجام غيرعمد فعلي که قانون گذار آن را جرم دانسته در زندان به سر مي‌برند که با توجه به فرا رسيدن ايام نوروز با كمك خيرين جامعه مي توانند به آغوش گرم خانواده باز گردند.

وی ادامه داد: در این راستا، ­ کارکنان بانک قرض الحسنه مهرایران قسمتی از حقوق و دستمزد خود را به آزاد سازي زندانيان اختصاص داده اند که اين مبلغ در كنار بخشي از بودجه تبليغاتي بانك نزديك به ۵۰۰ ميليون تومان مي شود.

اکبری گفت: در ­­هماهنگی های به عمل آمده با سازمان زندان ها و ستاد ديه کشور به كمك بانك قرض الحسنه مهرايران،­ ۵۱ زنداني در ايام­ نوروز از حبس آزاد شده و به كانون گرم خانواده باز مي گردند كه ۹ نفر از آنان را زنان تشكيل مي دهند.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران با اشاره به نقش خدمات و تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده به زندانیان و خانواده هاي آنان در کاهش آمار بازگشت به زندان ها اظهارداشت:­ خدمات و طرح هاي تسهيلاتي اين بانک نقش بسزايي در بهبود معيشت زندانيان و همچنين کاهش نرخ بازگشت به زندان ها داشته است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.