فاینکس با هدف ارتقای فرهنگ مالی طراحی شده است

مدیرعامل بانک توسعه صادرات:

فاینکس با هدف ارتقای فرهنگ مالی طراحی شده است

مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت حضور در فاینکس یازدهم مغتنم است چرا که تمام فعالان بازار مالی کشور کنار هم جمع شدند و حتی ابزارهای مختلف مالی و سرمایه گذاری که در هر یک از نهادها و بازار سرمایه وجود دارد، در این نمایشگاه عرضه می شود بنابراین افراد می توانند از این ابزارها بهره ببرند.

 

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از سنا، علی صالح آبادی گفت: نمایشگاه با هدف فرهنگ سازی ، آموزش و اطلاع رسانی ایجاد شده و افراد مختلف، سرمایه گذاران بالفعل و بالقوه می توانند در دوره های آموزشی متنوعی که در این نمایشگاه است، به صورت رایگان شرکت کنند از این آموزش ها بهره مند شوند. سوالات و مشکلات خود را مطرح کنند حتی می توانند انتقادات خود را به ارکان و فعالان بازار سرمایه منتقل کنند.

وی ادامه داد: حضور در این نمایشگاه مغتنم است  چرا که تمام فعالان بازار مالی کشور کنار هم جمع شدند و حتی ابزارهای مختلف مالی و سرمایه گذاری که در هر یک از نهادها و بازار سرمایه وجود دارد، در این نمایشگاه عرضه می شود بنابراین افراد می توانند از این ابزارها  بهره ببرند. به عنوان مثال اگر تصمیم دارند معاملات خود را به صورت آنلاین انجام دهند یا اینکه از ابزارهای بازار سرمایه استفاده کنند در همین نمایشگاه این امکان فراهم شده و می توانند جذب بازار سرمایه شوند.

به گفته صالح آبادی نمایشگاه بورس، بانک و بیمه فرصت بسیار مناسبی است برای ذینفعان مختلف که از این شرایط فراهم شده استفاده کنند.

وی افزود: نمایشگاه در مجموع هم برای شرکت کنندگان که پاسخگوی مشتریان و سرمایه گذاران خود هستند و هم برای بازدید کنندگان- چه با دید آموزش، چه با دید فرهنگ سازی و چه با دید اطلاع رسانی - می تواند مثبت باشد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات در پاسخ به این سوال که نمایشگاه در معرفی ابزارهای نوین از جمله بورس، بانک و بیمه چه تاثیری می تواند داشته باشد و همچنین برای کسب و کارهای نوین و استارت آپ ها چه فرصتی را ایجاد می کند، اظهار داشت: چند سال قبل که به تازگی امکان معاملات آنلاین فراهم شده بود نمایشگاه فرصت بسیار خوبی شد که بسیاری از افراد علاقه مند به این حوزه ، از طریق آموزش هایی که در زمان برگزاری نمایشگاه انجام شد، به این هدف دست یافتند.

صالح آبادی توضیح داد: افراد مراجعه کننده نام کاربری و رمز لازم را دریافت می کردند و در همان جا امکان انجام معاملات آنلاین را پیدا می کردند. بنابراین با توجه به اینکه امکان انجام معاملات آنلاین به عنوان یک ابزار نوین در بازار سرمایه ایجاد شده بود، در زمان نمایشگاه به خوبی معرفی و نمایشگاه فرصتی شد که معاملات آنلاین تسهیل و دسترسی مردم به بازار تسریع شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد از طریق نمایشگاه آموزش های لازم را می دیدند و پس از برگزاری آزمون مختصری، امکان انجام معاملات آنلاین را پیدا می کردند، ادامه داد: بنابراین با توجه به حضور مردم و سرمایه گذاران در نمایشگاه، از ابزارهای جدید و امکان دسترسی های بهتر بازار می توان استفاده کرد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات دستاوردهای نمایشگاه به نسبت هزینه هایی که برای آن می شود، ارزنده خواند و گفت: حتی نقدهایی هم که مطرح می شود، عملکردها را بهبود می دهد و اگر برای دوره های بعد، نقاط ضعف برطرف شود، نمایشگاه هر سال نسبت به سال گذشته تکامل یافته تر خواهد شد.

صالح آبادی سپس با اشاره به حضور مجموعه های دانش بنیان، استارت آپ ها، و فین تک ها در نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه و اینکه موضوعی به نام اقتصاد دانش بنیان روز به روز پر رنگ تر می شود، اظهار داشت: امروزه با توجه به خیل عظیم جمعیت جوان و تحصیلکرده در کشور که در المپیادهای مختلف جهانی خود را نشان می دهند، حضور مجموعه های دانش بنیان، استارت آپ ها، فین تک ها و امثال آن در نمایشگاه می تواند به ویژه برای قشر نخبه و دانشگاهی کشور مفید باشد.

وی توضیح داد: با امکاناتی که بازار سرمایه در اختیار فین تک ها و حوزه اقتصاد مجموعه های دانش بنیان قرار می دهد، می توان از این فضای فراهم شده به خوبی استفاده کرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.