مهارت آموزی و کارآفرینی سربازان با تسهیلات بانک قرض‌الحسنه رسالت

مهارت آموزی و کارآفرینی سربازان با تسهیلات بانک قرض‌الحسنه رسالت

چهارشنبه, نوامبر 14, 2018 - 13:43 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

بانک قرض الحسنه رسالت و قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه(سربازان) ستاد کل نیروهای مسلح با هدف ایجاد بستر مناسب برای مهارت افزایی و توانمند سازی سربازان وظیفه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش دیوان اقتصاد، این تفاهم‌نامه در مراسمی با حضور محمدحسین حسین‌زاده، مدیر عامل بانک قرض الحسنه رسالت، سردار سیدمهدی فرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه، سردار کمالی معاون وظیفه عمومی نیروهای مسلح و سردار روشنی معاون اجرایی نیروی انسانی سپاه به امضا رسید.
حسین‌زاده در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، بر مهارت آموزی و اشتغال سربازان وظیفه تاکید کرد و گفت: این همکاری در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری درباره اقتصادمقاومتی و به منظور توانمندسازی و مهارت آموزی سربازان در پادگان‌های نیروهای مسلح است با این هدف که سربازان علاوه بر آنکه در دوران سربازی مهارتی را بیاموزند، درآمدزایی نسبی نیز داشته باشند.
وی افزود: ما به‌دنبال آن هستیم تا در قالب این تفاهم‌نامه قبل از سربازی را به حین سربازی و پس از آن متصل کنیم یعنی اگر فردی مهارت خاصی داشته باشد، در حین سربازی بر این مهارت افزوده شود تا هم درآمدی داشته باشد، هم پس از دوران سربازی زمینه اشتغال او فراهم شود و به توانمندسازی و معیشت مردم بی‌انجامد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با بیان اینکه در حال حاضر این طرح در پنج استان کرمان، خوزستان، مازندران، اصفهان و خراسان رضوی اجرایی شده، تصریح کرد: تعداد سربازان مشمول این طرح در این استان‌ها ۲ هزار نفر خواهد بود که این رقم افزایش یافته و برای هر استان یک پادگان با هماهنگی ستاد نیروهای مسلح انتخاب و امکانات اجرایی در نظر گرفته می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه در این پادگان‌ها کانون همیاری اجتماعی ایجاد می شود و فرهنگ همیاری اجتماعی در قالب الگو کارآفرینی اجتماعی رسالت شکل می‌گیرد، اظهارکرد: با این اقدام جوانان در دوران خدمت سربازی با فرهنگ همیاری اجتماعی و قرض الحسنه آشنا شده و بعد از خدمت هم در جهت ایجاد شغل توانمند می‌شوند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت افزود: این همکاری مشترک در قالب ایجاد همیاری اجتماعی برای توسعه فرهنگ کارگروهی در کانون‌ها دنبال می‌شود. از بین اعضای کانون‌های همیاری اجتماعی با توجه به علاقه مندی سربازان، تیم هایی با عنوان «هسته های کار و زندگی» تشکیل و در ادامه اعضای این هسته ها عضو «کانون های کار و زندگی» می شوند . این کانون ها تخصصی است و به‌طور مثال «کانون کار و زندگی پوشاک» یا «کانون کارو زندگی دامپروری» و غیره را خواهیم داشت.
وی در مورد اهداف این تفاهم‌نامه تصریح کرد: به دنبال مذاکرات و کارشناسی‌های شبکه توسعه اجتماعی رسالت با ستاد نیروهای کل مسلح در راستای منویات مقام معظم رهبری قرار بر همکاری‌های مشترک در زمینه اقتصاد مقاومتی و مهارت‌افزایی جوانان شد که این توان‌افزایی و مهارت‌آموزی با همکاری مشترک سپاه، ارتش و ناجا خواهد بود.
حسین‌زاده همچنین گفت: امیدواریم با پیاده‌سازی این حرکت مشترک گامی با ساختار علمی و به روز در راستای اقتصاد مقاومتی برداشته باشیم.
در ادامه سردار فرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به امضای این تفاهم‌نامه گفت: اشتغال سربازان می تواند کمکی به یکی از چالش های اجتماعی کشور باشد و در جهت اشتغال قدم‌های موثری بردارد.
وی با بیان اینکه بنابرتدبیر مقام معظم رهبری و ریاست ستاد کل نیروهای مسلح، قرارگاه مهارت آموزی شامل کل سربازان می‌شود، افزود: سالانه بیش از ۴۰۰هزار نفر جوان به خدمت سربازی رفته و قرارگاه مهارت آموزی در جهت ارتقاء بهره وری سربازان تعریف شده است.
سردار فرحی با اشاره به اینکه این طرح برای قبل، دوران خدمت و بعداز سربازی تعریف شده، اظهار کرد: قبل از سربازی با در اختیار گذاشتن مکانیزم‌های تشویقی می توان به این مهم همت گمارد. در طول خدمت، اشتغال سربازان هم برای جوانان و هم برای نیروهای مسلح موثر است. همچنین پس از فراغت از خدمت، ورود بانک‌ها، وزارت کار، بیمه‌ها و ... می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: موضوع این تفاهم‌نامه کاری بدیع، خلاقانه و نوآورانه بوده و اگر به خوبی اجرا شود، می‌تواند الگو برداری مناسبی برای سایر دستگاه‌ها باشد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.