تمهیدات حمایتی مالیاتی در راستای شیوع بیماری کرونا

تمهیدات حمایتی مالیاتی در راستای شیوع بیماری کرونا

یک‌شنبه, مارس 15, 2020 - 16:02 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

 

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تمهیدات حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور در راستای حمایت از فعالیت های اقتصادی آسیب دیده از بیماری کرونا برای مودیان مالیاتی را تشریح کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد،امیدعلی پارسا درخصوص اقدامات سازمان امور مالیاتی کشور به منظور پیشگیری از گسترش بیماری کرونا و رعایت حقوق مودیان محترم مالیاتی، گفت: در مرحله اول برخی تمهیدات با صدور بخشنامه های لازم از سوی سازمان امور مالیاتی صورت گرفت و در مرحله دوم بسته حمایتی پیشنهادی سازمان امور مالیاتی کشور تهیه و برای تصویب به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا ارسال شد که تا کنون سه بند آن به تصویب رسیده است.

وی افزود: در گام نخست به منظور پیشگیری از گسترش بیماری، جلسات هیات های حل اختلاف مالیاتی از ۱۵ اسفندماه ۹۸ تا پایان فروردین ماه ۹۹ لغو شد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه براساس ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم بانک ها مکلفند جهت ارائه تسهیلات برای اشخاص حقیقی و حقوقی از سازمان امور مالیاتی استعلام کنند، اظهارداشت: با توجه به شرایط اخیر بانک ها و موسسات اعتباری برای اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی تا دو میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی تا پنج میلیارد ریال نیاز به استعلام از ادارات امور مالیاتی ندارند.

وی همچنین در خصوص مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، گفت: طبق تصمیمات صورت گرفته سررسید پرداخت مالیات بر ارزش افزوده مربوط به دوره چهارم سال ۱۳۹۸، از ۱۵ فروردین ۹۹ به تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۹ تغییر یافت.

پارسا افزود: دراین طرح حمایتی مصوب شد که کلیه عملیات اجرایی وصول مالیات که در باب چهارم از فصل نهم قانون مالیات های مستقیم ذکر شده است، تا ۳۱ اردیبهشت ۹۹ متوقف شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه صدور یا تجدید پروانه کسب و کار اشخاص حقیقی از طرف مراجع صلاحیت دار منوط به ارائه گواهی از اداره امور مالیاتی ذیربط می باشد، باتوجه به شرایط اخیر کشور صدور یا تجدید پروانه کسب و کار اشخاص حقیقی موضوع ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم تا پایان شهریورماه سال ۹۹ نیاز به اخذ گواهی از اداره امور مالیاتی مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی نخواهد داشت.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.