دوره انتظار خرید مسکن ۳۰ سال شده است

دوره انتظار خرید مسکن ۳۰ سال شده است

سه‌شنبه, ژولیه 7, 2020 - 13:43 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: در شرایط کنونی اگر جوانی تمام حقوق خود را پس انداز کند، پس از گذشت ۳۰ سال می تواند اقدام به خرید مسکن کند، البته این مسئله در صورتی است که قیمت مسکن افزایش چشمگیر نداشته باشد، اما در کشورهای دیگر مدت زمان خرید مسکن برای یک جوان از ۲ سال تا ۶ سال است.
 

به گزارش دیوان اقتصاد،کمال علی پور خنکداری نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت، با انتقاد از روند افزایش قیمت مسکن در کشور، گفت: متأسفانه قیمت ها روز به روز در حال افزایش است و این مسئله مشکلات بسیاری را برای مردم به ویژه زوج های جوان ایجاد کرده است.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط فعلی خرید مسکن به آرزویی برای جوانان و خانواده ها تبدیل شده است؛ بر اساس گزارش ها، اگر جوانی تمام حقوق خود را پس انداز کند، پس از گذشت 30 سال می تواند اقدام به خرید مسکن کند، البته این مسئله در صورتی است که قیمت مسکن افزایش چشمگیر نداشته باشد، اما در کشورهای دیگر مدت زمان خرید مسکن برای یک جوان از 2 سال تا 6 سال است.
وی با بیان اینکه قیمت مسکن در یک سال اخیر افزایش نجومی پیدا کرده است، افزود: این مسئله نشان می دهد که دولت هیچ کنترلی بر بازار مسکن ندارد و عملا این حوزه رها شده است، دولت با شعار بازار آزاد و عدم دخالت در بازار مسکن، این بخش ها را به حال خود گذاشته است، این مسئله موجب بروز تلاطم و تنش شده است.
علی پور خنکداری ادامه داد: به طور حتم وقتی که دولت در بازار مسکن نظارت و کنترلی نداشته باشد، دلالان عرصه را برای فعالیت مهیا می بینند، وضعیتی که در شرایط کنونی شاهد هستیم که به دلیل ضعف نظارتی دولت، دلالان قیمت مسکن را بالا برده و به سودهای کلان می رسند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: دود عدم نظارت دولت در بازار مسکن به چشم مردم می رود، به طوری که امروز شاهدیم که به دلیل افزایش قیمت مسکن، خانواده ها نه توان خرید مسکن را داشته و نه می توانند خانه مورد نظر خود را اجاره کنند.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: قطعا مجلس و اعضای این کمیسیون برای مدیریت بازار مسکن وکاهش التهابات بازار برنامه ریزی کلانی صورت می دهند تا مردم با مشکل و دغدغه کمتری در این بخش مواجه شوند.
 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.