ضرورت به‌کارگیری ظرفیت بازار سرمایه در اجرای نهضت ملی مسکن

ضرورت به‌کارگیری ظرفیت بازار سرمایه در اجرای نهضت ملی مسکن

حجت‌اله صیدی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در دیدار با علی خورسندیان مدیر عامل بانک مسکن در نمایشگاه کیش‌اینوکس ۲۰۲۵، تدوین ابزارهای نوین تامین مالی و استفاده از ابزارهای بازار سرمایه برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن را ضروری دانست.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از سنانیوز، صیدی با اشاره به ابزارهای مالی متنوع در بازار سرمایه یادآور شد: «ارائه حرفه‌ای این ابزارها می‌تواند تنوع خدمات و محصولات به مشتریان بانک را افزایش دهد.»

وی افزود: « بانک مسکن می‌تواند با بررسی روش‌های تامین مالی در بازار سرمایه توان تسهیلات‌دهی برای ایفای تعهدات به ویژه در طرح نهضت ملی مسکن را افزایش دهد.»

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از آمادگی این سازمان با بانک مسکن برای به‌کارگیری ابزارهای نوین تامین مالی در حوزه توسعه بخش مسکن خبر داد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.