ارجاع پرونده شرکت های سطح 2 توانگری به شورای عالی بیمه

رييس كل بيمه مركزی خبر داد:

ارجاع پرونده شرکت های سطح 2 توانگری به شورای عالی بیمه

سه‌شنبه, دسامبر 4, 2018 - 09:43 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رييس كل بيمه مركزي گفت: پرونده شركت هاي بيمه اي كه هنوز پس از ٣ سال در سطح ٢ توانگري مي باشند به شوراي عالي بيمه ارجاع داده مي شود.

 

 

به گزارش ديوان اقتصاد ،غلامرضا سليماني اميري در اين رابطه افزود: اين شركت هاي بيمه بايد سريعتر براي افزايش سطح توانگري اقدام كنند جرا كه پس از ارجاع به شوراي عالي بيمه از برخي فعاليت ها محروم مي شوند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه به دنبال کاهش ریسک بیمه با ورود صنعت بیمه به بورس و انتشار اوراق ریسک هستیم، تاکید کرد:  به خصوص در شرایط تحریم مثمر ثمر خواهد بود؛ ضمن اینکه گسترش بیمه زندگی در کشور از اهمیت خاصی برخوردار است و در شرایطی که با تورم مواجه هستیم، مشوق های دیگری در کنار این بیمه می تواند به افزایش جذابیت آن کمک کند.

رئیس کل بیمه مرکزی در بیست و پنجمین همایش بیمه و توسعه از برنامه این نهاد سیاستگذار مبنی بر کاهش ریسک بیمه خبر داد و گفت: اوراق ریسک را به زودی منتشر می‌کنیم.

غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی گفت: حق بیمه در سال ۹۶، معادل ۳۴هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل از آن، ۲۰درصد رشد را تجربه کرده است؛ این در حالی است که مجموع خسارات پرداختی در سال ۹۶ نیز حدود ۲۱هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل از آن چیزی حدود ۱۶.۵ درصد افزایش را به ثبت رسانده است.

وی با بیان اینکه تعداد بیمه‌های صادره نسبت به سال ۹۵ درصد ۱۲درصد رشد داشته، افزود: در عین حال سهم بخش غیردولتی به ۶۸ درصد رسیده و آنگونه که سهم بیمه سرانه برای هر بیمه‌گذار  ۴۲۰هزار تومان است، می‌توان گفت که شاخص ضریب نفوذ بیمه در سال ۹۶، معادل ۲.۳ به ثبت رسیده  که درصد مناسبی نیست.

سلیمانی ضریب خسارت در سال ۹۶ را ۸۳.۵ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: این درصد در سال قبل از آن ۸۳.۴ درصد بوده است؛ ضمن اینکه خسارت در سال۹۶ نیز، ۶۵.۴ درصد بوده است.

وی اظهار داشت: تلاش بر این است که روستاییان و افراد تحت پوشش کمیته امداد،تحت پوشش بیمه های تکمیلی نیز قرار بگیرند.

حدود ٣٠ درصد از بازار بیمه در اختیار بیمه ایران است

رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به وضعیت بیمه ایران گفت: حدود ٣٠ درصد از بازار بیمه در اختیار بیمه ایران است و یکی از دلایل وضعیت بیمه ایران فشار بیمه مرکزی برای شفافیت است.

غلامرضا سلیمانی امیری گفت: امسال کوشش کردیم قبل از سال توانگری را اعلام کنیم. هشت شرکت توانگری سطح ٢ را دارند و برخی از اینها بیش از سه سال است.

وی اظهار داشت: هم به مردم و هم به خود آنها اعلام کردیم که باید توانگری شان را افزایش دهند و در غیر اینصورت به شورای عالی بیمه معرفی می شوند. وی در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت ایران و توانگری سطح چهار آن گفت: حدود ٣٠ درصد از بازار بیمه در اختیار بیمه ایران است و یکی از دلایل وضعیت بیمه ایران فشار بیمه مرکزی برای شفافیت است تا ذخیره گیری های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه راهکارهای مختلفی برای حل این موضوع وجود دارد، اظهار داشت: بیمه ایران باید پرتفوهای زیان ده را کنار بگذارد. روش های دیگری مانند ایجاد بیمه تخصصی توسط بیمه ایران را دنبال می کنیم.

سلیمانی ادامه داد: اول به دنبال شفاف سازی در بیمه ایران و سپس خروج از بیمه های زیان ده است و همچنین بیمه ایران را لیدر بیمه اتکایی داخلی قرار دادیم. رییس شورای عالی بیمه درباره فعالیت بیمه آتیه سازان حافظ در بازار بیمه درمان تصریح کرد: این شرکت مجوزی از بیمه مرکزی ندارد و علت اصرار ما این است که ما باید بر اتکایی آن نظارت داشته باشیم.

رییس کل بیمه مرکزی گفت: براساس آخرین اطلاعات این شرکت بدنبال کسب مجوز فعالیت از بیمه مرکزی است یا تبدیل به کارگزاری خواهد شد. سلیمانی درباره تشکیل کمیته صیانت از شرکت های بیمه در بیمه مرکزی اظهار داشت: یکی از وظایف بیمه مرکزی نظارت بر شرکت ها از جمله درباره سهم اتکایی، پرتفوها و غیره است. برخی از شرکت ها با مشکل مالی مواجه شده اند که نیاز به کمک دارند و ما کمیته ای را تشکیل دادیم که شرکت ها را با استانداردها و مقررات مقایسه می کند. وی ادامه داد: به شرکت ها از طرف کمیته صیانت نامه زدیم که اگر برای برون رفت از مشکل کنونی یا آتی خود چاره ای نیابید به شورایعالی معرفی خواهید شد.

 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.