رئیسکل بیمه مرکزی اعلام کرد که مجموع خسارت واردشده به بندر شهید رجایی ۹ هزار و ۲۰۶ میلیارد تومان برآورد شده و تاکنون ۶۴ درصد این مبلغ پرداخت شده است.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
پرداخت ۶۴ درصد خسارت بندر شهید رجایی
رئیسکل بیمه مرکزی اعلام کرد:
پرداخت ۶۴ درصد خسارت بندر شهید رجایی

به گزارش دیوان اقتصاد، پرویز خوشکلام خسروشاهی روز سهشنبه در سی و دومین همایش بیمه و توسعه با بیان اینکه محور این همایش باز اندیشی با محوریت فناوری و نوآوری است، افزود: در سال ۱۴۰۳ در صنعت بیمه ۴۴۰ همت حق بیمه تولیدی صنعتی بیمه بود که در هفت ماهه ابتدایی امسال به ۳۹۴ همت رسیده است، ۶۵۰ همت تا پایان سال افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: خسارتی که در ۱۴۰۳ پرداخت شده ۲۵۸ همت بوده و در هفت ماه نخست امسال به ۲۱۴ همت رسیده است که رشد بسیار بیشتری از تقویم تولیدی دارد که عمدتا هم به خاطر حق بیمه سرانه در ۱۴۰۳ بوده است.
رئیسکل بیمه مرکزی اظهار داشت: حق بیمه سرانه در هفت ماهه امسال ۲۱۴ همت بوده که به ازای هر نفر پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و عمده آن در بیمه شخص ثالث و درمان بوده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 293،150 | |
| دلار | - | 1،076,700 |
| لیر | 25,500 | |
| پوند | 1,417,400 | |
| یوان | 151,200 | |
| یورو | 1،244,500 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,117,400,000 | |
| سکه تمام | 1,048,500,000 | |
| سکه نیم | 582,500,000 |




























































































