رونق تولید و اشتغالزایی با تقویت بازار سرمایه ممکن می شود

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار:

رونق تولید و اشتغالزایی با تقویت بازار سرمایه ممکن می شود

رئیس سازمان بورس و اوراق بهاردار کشور دلایل رکوردزنی های شاخص بورس را تشریح کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از خانه ملت، شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، ضمن بیان مطلب فوق، درباره سقف سرمایه صندوق ‌های سرمایه ‌گذاری، گفت: تنها محدودیت سازمان بورس و اوراق بهادار برای صندوق ‌های سرمایه‌ گذاری این بود که صدور واحد سرمایه گذاری یونیت (UNIT  واحد های سرمایه ‌گذاری مشترک) در شعب بانک ‌ها انجام نشود و تنها در سامانه یا پلتفرم صندو ق‌ها صدور یونیت انجام شود.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: موضوع بعدی رعایت نرخ ‌ها بود چراکه کسی نباید نرخ‌ های بانک مرکزی را بشکند. همچنین اعلام شد صندوق ‌های سرمایه ‌گذاری بخشی از منابع خود را به بازار سهام وارد کنند که به دلیل توزیع ریسک به سودآوری صندوق‌ های سرمایه ‌گذاری منجر می‌شود چراکه بازار سهام با رشد روبرو است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور تصریح کرد: اگر بخشی از منابع مالی به شرکت‌ های بورسی هدایت شود این شرکت ‌ها رونق تولید و اشتغال ‌زایی در کشور را به همراه دارند.

محمدی در خصوص رکوردزنی ‌های شاخص بورس در ماه اخیر نیز گفت: رشد شاخص بورس متأثر از عواملی مانند تغییر ارزش جایگزینی، رشد صادرات، افزایش سودآوری برخی شرکت ‌ها در صورت ‌های مالی مربوطه و همچنین سوق نقدینگی به بازار سرمایه است اما اینکه این رشد تا چه حد با دانش فاندامنتال‌ها (تحلیل‌ بنیادی) سازگار است باید در هر شرکت مورد بررسی کارشناسی قرار بگیرد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: اعتقاد دارم اگر عرضه اولیه سهام شرکت ها با تحلیل مناسب خریداری شوند به سرمایه‌ گذاران خُرد کمک می‌کند چرا که کم ریسک تر هستند.

محمدی تصریح کرد: مناسب تر است که سرمایه ‌گذاران خُرد،  واحد (UNIT) صندوق ‌های سرمایه‌ گذاری را خریداری کنندو به شایعات نیز توجه نکنند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور افزود: متقاضیان خرید سهام می ‌توانند از خدمات مشاوره‌ ای شرکت‌ های کارگزاری مجوزدار تحت نظارت سازمان بورس و شرکت‌ های مشاوره‌ ای سرمایه ‌گذاری استفاده کنند. در صورت تخلف یا ارائه مشاوره ‌های اشتباه از سوی شرکت‌ های کارگزاری مجوز دار سازمان بورس موارد را بررسی می ‌کند.

یاد آور می شود در تحلیل بنیادی شرایط اقتصاد ‌ملی، صنعت و وضعیت شرکت‌ ها مطالعه و بررسی می‌شود و هدف اصلی از انجام این مهم، تعیین ارزش واقعی سهام (ارزش ذاتی) شرکت ‌ها است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.