اختصاص کارت اعتباری برای دارندگان سهام عدالت

اختصاص کارت اعتباری برای دارندگان سهام عدالت

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از ا ختصاص کارت اعتباری برای دارندگان سهام عدالت به میزان 60 درصد ارزش سهام در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از فارس، حسین فهیمی مدیرعامل سمات در نشست سهام عدالت در وزارت اقتصاد اعلام کرد: به زودی کارت اعتباری از سوی بانک‌ها برای دارندگان سهام عدالت به میزان 60 درصد ارزش سهام عدالت که در حال حاضر آزاد شده است، به دارندگان این سهام اختصاص می‌یابد که اگر این مبلغ تا کمتر از یک ماه به بانک برگردانده شود،‌ به عنوان قرض الحسنه و بدون سود خواهد بود و اگر بیش از یک ماه شود، تبدیل به یک تسهیلات سه ساله با نرخ سود بانکی و کارمزدهای متعلقه خواهد شد.

فهیمی تا 10 روز آینده بانک‌ها به تدریج شرایط خود را برای اعطای کارت اعتباری به سهامداران سهام عدالت اعلام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و ما تلاش کرده‌ایم که این امکان برای همه بانک‌ها فراهم شود که مشمولان سهام عدالت برای گرفتن کارت اعتباری مراجعه نکنند، بلکه درخواست خود را از طریق سامانه‌ها ثبت کنند و فقط برای دریافت کارت یک بار به شعبه مراجعه کنند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: الان امکان اختصاص کارت اعتباری برای دارندگان سهام عدالت فراهم شده و بانک‌ها به تدریج شرایط خود را اعلام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و مشمولان سهام عدالت با کمترین مراجعه می‌توانند از این کارت‌ها استفاده کنند.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که رئیس جمهور قبلا قول داده بود که 40 درصد باقیمانده سهام عدالت در دهه فجر آزاد می‌شود، گفت: به هیچ وجه مراد از آزادسازی سهام عدالت به معنای فروش این دارایی ارزشمند نبوده و نیست. بنابراین کسانی که تاکنون 60 درصد از سهام عدالت خود را فروخته‌اند امکان فروش برای 40 درصد باقیمانده فراهم نیست. الان شرایط بازار به گونه‌ای نیست که بقیه سهام عدالت آزاد شود. برای فروش سهام عدالت هم قرار بر این شد که فقط شرکت‌های سرمایه گذاری به عنوان خریدار سهام عدالت باشند.

فهیمی همچنین در مورد مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت گفت: طبق قانون مجامع هر مجمع عمومی با تعداد 50 درصد بعلاوه یک سهامدار می‌تواند برگزار شود و به خاطر همین توصیه می‌کنیم همه سهامداران عدالت در سامانه سجام ثبت نام کنند که بتوانند تار مجمع الکترونیک سهام عدالت شرکت داشته باشند. اگر این تعداد فراهم نشد 10 روز بعد از آن مجمع دیگری تشکیل می‌شود و با هر اکثریتی می‌تواند تشکیل شده و هیأت مدیره انتخاب کند. بنابراین تمام تلاش ما این است که مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری استانی با اکثریت سهامداران تشکیل شود.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تأکید کرد: فروش سهام عدالت به هیچ وجه در اولویت و درخواست‌مان نیست و ما به هیچ وجه مردم را دعوت نکرده‌ایم که سهام عدالت خود را به فروش برسانند.

به گفته وی سهام عدالت یک دارایی ارزشمندی است که سهامداران باید از عایدی آن شامل سود و افزایش قیمت آن استفاده کنند.

فهیمی افزود: در مرحله اول در 10 خرداد که 30 درصد سهام عدالت آزاد شد و در مرحله دوم در عید غدیر 30 درصد دیگر از سهام عدالت آزاد شد و با وجودی که وعده داده شده بود که 40 درصد باقیمانده در دهه فجر آزاد شود، اما شرایط بازار تغییر کرده و اولویت اصلی ما حفاظت از دارایی مردم در سهام عدالت و تلاش برای مدیریت بهینه سهام عدالت است.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اظهار داشت: سعی می‌کنیم طیف خدمات و امکانات را برای حفظ سهام عدالت مردم به کار بگیریم. الان امکان فروش 40 درصد باقیمانده سهام عدالت به هیچ وجه فراهم نیست و کسانی که سهام عدالت خود را نگه داشته‌اند سعی می‌کنیم با کمک صندوق توسعه بازار و صندوق‌های بازارگردانی و سامانه سجام و دیگر سامانه‌ها و همچنین از طریق کارت‌های اعتباری خدمات بیشتری به آنها ارائه شود.

وی در این جلسه گفت: برای 30 شرکت سرمایه گذاری استانی اساسنامه تیپ نهاد مالی مورد قبول سازمان بورس تهیه شده است اما آیین نامه سهام عدالت از سایر شرکت‌های سرمایه گذاری متفاوت است و بعد از انتخاب اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری استانی مفاد اساسنامه با اساسنامه تیپ منطبق می‌شود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.