مکالمه بیش از حد مشترکان با ارسال اخطار قطع یک طرفه می شود

مکالمه بیش از حد مشترکان با ارسال اخطار قطع یک طرفه می شود

دوشنبه, ژولیه 24, 2017 - 10:55 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران به وجود مشترکانی که بیش از حد مکالمه تلفنی دارند اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه رگولاتوری شرکت مخابرات ایران برای ساماندهی به وضعیت این نوع مشترکان مجاز به قطع تلفن مشترک با ارسال اخطاراست.

به گزارش دیوان اقتصاد،داود زارعیان درحاشیه بیست و سومین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک و در گفت و گو با ایرنا ادامه داد:طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی شرکت مخابرات می تواند برای هرمشترک به صورت ماهانه صورت حساب صادرو ارسال کرده تا مشترک از وضعیت هزینه های خود مطلع باشد.

معاون مدیرعامل مخابرات ایران گفت: حال در این صورتحساب اگر در میان دوره و در تلفن های دائمی دارای ودیعه مبلغ کارکرد مکالمه به 80درصد مبلغ ودیعه اولیه تلفن برسد برای مشترک اخطار فرستاده می شود و به صورت یک طرفه قطع می شود .

زارعیان با بیان اینکه تلفن مشترکانی که ودیعه نداده اند نیز اگر مبلغ کارکرد تلفن آنها به 20 هزار تومان برسد برای مشترک اخطار ارسال و سپسس قطع می شود افزود:چنین رویه ای برای مدیریت مصرف خود مشترک است زیرا فرض کنید کسی بدون توجه، مکالمه تلفنی به حدی داشته باشد که 5 تا 6 میلیون تومان هزینه برای وی در پی داشته باشد بر این اساس سازمان رگولاتوری مصوبه داده تا مبلغ از یک حدی که گذشت با هشدار دادن و قطع یک طرفه مشترک را مطلع کنیم .

این مقام شرکت مخابرات ایران خاطرنشان ساخت: مشترکانی در تهران وجود دارند که در میان دوره بیش از مبلغ ودیعه شان که هشتاد هزار تومان است مکالمه داشته و با دریافت قبض معترض شده اند برهمین اساس چند راهکاربرای آنها پیش بینی شده است.

زارعیان یکی از راهکارها را فرستادن پیام صوتی برای هشدار دادن عنوان کرد و ادامه داد:چنین مشترکانی براساس درخواست خود می توانند برای افزایش مبلغ ودیعه به میزان بیش ازنرخ مصوب اقدام کنند تا دچار مشکل نشوند.

معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران یادآورشد:راهکار سوم ارسال قبض است که همواره انجام می شود زیراشرکت مخابرات ملزم به رعایت مصوبه رگولاتوری است.

زارعیان از اختصاص تسهیلاتی هم برای مشترکان خبرداد و گفت: تا پیش از این اگر هر مشترکی قبض خود را دو دوره با هر مبلغی پرداخت نمی کرد قطع دو طرفه می شد اما اکنون قطع یک طرفه می شود تا مشترک از وضعیت مکالمه خود مطلع باشد.

 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.