ارائه لایحه اصلاح قانون نظام صنفی به دولت

ارائه لایحه اصلاح قانون نظام صنفی به دولت

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنوف تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی به تصویب رسیده که به زودی اجرایی می‌شود.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از اتاق اصناف ایران علی فاضلی امروز در دومین گردهمایی اصناف استان مرکزی که در تفرش برگزار شد، گفت: بسیاری از مشکلات کشور در بخش اقتصاد مربوط به تعدد قوانین می شود که بعضا درتعارض با هم قرار دارند.
رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه در چهارسال گذشته بویژه در دوسال اخیر جایگاه و نقش اصناف در اقتصاد کشور به خوبی برای مسئولان روشن شده است، افزود: امروز اصناف به عنوان رکن اصلی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح است و در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای و تصمیم گیری‌های دولت نقش ایفا می‌کند.
فاضلی با تشریح اقدامات انجام شده اتاق اصناف ایران در سال های اخیر اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم، تغییر در فهرست اسامی مشاغلی است که در سال 62 مصوب شد از تخفیف‌های بیمه‌ای بهره مند شوند که شامل 38 رسته صنفی بود اما با تلاش‌های انجام شده اتاق اصناف در دو سال گذشته ، اکنون با اصلاحات اسامی رسته‌های صنفی این تعداد به 60 رسته رسیده که امیدواریم در دولت دوازدهم این رقم تا 120 رسته افزایش یابد.
وی تصریح کرد: صنعت کشور طی دو دهه اخیر از تسهیلات و بودجه‌های دولتی بهره‌مند شده اما بنگاه‌های صنفی حتی یک ریال از بودجه‌های دولتی استفاده نکردند ولی با این وجود موفق به ایجاد بیش از 6.5 میلیون شغل کرده اند. اکنون اگر دولت بخواهد یک شغل ایجاد کند حداقل به 400 میلیون تومان نیاز دارد و این یعنی برای ایجاد میلیون ها شغل در کشور نیاز به سرمایه سنگینی است.
فاضلی از نهایی شدن اصلاح قانون نظام صنفی با مشورت اتاق اصناف ایران و وزارت صنعت، معدن وتجارت خبر داد و گفت: به زودی این اصلاحیه تقدیم هیات دولت خواهد شد. در این اصلاحات به جایگاه والای اصناف توجه جدی شده است.
وی سرمایه در گردش صنوف کشور را 600 هزار میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: اصناف در مقایسه با سایر بخش های اقتصادی در زمینه ایجاد اشتغال در مقام اول قرار دارند و با تعامل خوبی که بین اصناف و دولت وجود دارد، اصناف جایگاه والای خود را در اقتصاد را پیدا می کنند.
رئیس اتاق اصناف ایران در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود بودجه اتاق‌های اصناف در بخش بازرسی و نظارت بر بازار اشاره کرد و گفت: اتاق‌های اصناف بازار را با دست‌های خالی و بدون بودجه به خوبی اداره کردند که لازم است مسئولان کشور قدردان این مسئله باشند.
فاضلی افزود: در حوزه آموزش برخی اتحادیه‌های صنفی دارای دانشکده شده‌اند اما اصناف با سه میلیون واحد صنفی و داشتن 24 میلیون نفوذ جمعیتی لازم است موضوع آموزش را بیش از پیش جدی تلقی کنند و سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهند.

وی ادامه داد: در حوزه پوشاک، چرم و کفش در زمینه آموزش اقدامات مهمی آغاز شده و اجرایی شده به طوری که اکنون بسیاری از واحدهای صنفی وارد بازارهای جهانی شده‌اند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.