با وجوديكه قوانين متعددی در خصوص عدم بكار گيری بازنشستگان مطرح بوده و هست ، همچنان بكار گماردن بازنشستگان در پست هايی بصورت قرار دادي و عذر بدتر از گناه به اسم ((مشاوره ای ))حتي در پست هاي مهم كه احتياج به نيروی و انرژی جوانی احتياج دارد همچون معاونت های منابع انساني و اداري و مالي ديده مي شود .
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
پافشاری مديران بانك های خصوصی برای بكارگيری بازنشستگان ادامه دارد
برخلاف شعار مسئولان;
پافشاری مديران بانك های خصوصی برای بكارگيری بازنشستگان ادامه دارد

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از راه مردم، اين در حالي است كه بارها و بارها از سازمان استخدامي كشوري ، نمايندگان مجلس ،مسئولين و وزراء شعارگونه از عدم بكار گيري اين قشر مطرح نموده اند، ولي همچنان استمرار و پافشاری بعضي از مديران بر بكار گيري اين افراد مطرح است!!!!
در ادامه طرح اين موضوع از مديران عامل بانك هاي خصوصي اين است ، علت بكارگيري و اشتغال افراد بازنشسته در پست های كليدی كه مي بايست نيروهاي تازه نفس ،متخصص گمارد ، چيست؟؟!!
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 224,630 | |
دلار | - | 820,950 |
لیر | 21,100 | |
پوند | 1,113,300 | |
یوان | 114,200 | |
یورو | 934,300 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 729,800,000 | |
سکه تمام | 676,950,000 | |
سکه نیم | 420,000,000 |