پرداخت ۷۲.۸ هزار میلیارد تومان برای یارانه نقدی و معیشتی در سال آینده

پرداخت ۷۲.۸ هزار میلیارد تومان برای یارانه نقدی و معیشتی در سال آینده

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت:‌با مصوبه این کمیسیون موارد مصرف منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها در بودجه سال آینده مشخص شد که بر این اساس ۷۲.۸ هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی و یارانه معیشتی در نظر گرفته شد.

به گزارش دیوان اقتصاد،یارانه معیشتی همان طرح حمایتی از  یارانه بنزین است که از  آبان ۹۸ با افزایش قیمت بنزین به حساب برخی از سرپرست خانوار واریز می شود.یارانه معیشتی این ماه منتظران زیادی دارد چون بنا بر گفته های محسن رضایی قرار بود یارانه معیشتی دو برابر شود.یارانه معیشتی دهم هرماه به حساب سرپرست خانوار واریز می شود . 
رییس کمیته تبصره ۱۴ کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشتـ: در مورد یارانه کالاهای اساسی که ۱۰۹ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و نحوه هزینه‌کرد آن که این یارانه به صورت کارت الکترونیکی و مستقیماً در اختیار مردم قرار گیرد و یا اینکه یارانه در مراحل دیگری پرداخت شود با تصمیم دولت خواهد بود.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به تصویب تبصره ۱۴ لایحه بودجه، جزئیات یارانه نقدی، معیشتی و یارانه گندم و کالا‌های اساسی را در بودجه ۱۴۰۱ تشریح کرد.
سیدمحمدرضا میرتاج الدینی رئیس کمیته هدفمندی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ مجلس، با اشاره به تصویب تبصره ۱۴ لایحه بودجه سال آینده در نشست امشب این کمیسیون گفت: این تبصره در خصوص هدفمندی یارانه‌ها بعد از چند جلسه بررسی در کمیته هدفمندی یارانه‌ها در نوبت دوم کمیسیون تلفیق با اکثریت آرا به تصویب رسید.
وی ادامه داد: تبصره ۱۴ لایحه بودجه شامل موارد مهمی از جمله یارانه نقدی و معیشتی، یارانه خرید گندم، تامین کالا‌های اساسی، مجموعه یارانه‌ها و پرداختی‌های مستمری که هر ساله به مددجویان سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت می‌شود، بحث محرومیت زدایی، کاهش آسیب‌های اجتماعی، حمایت از محرومان، اقدامات فرهنگی و ... می‌شود.
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: در خصوص میزان یارانه نقدی و معیشتی رقم ۷۳.۸ هزار میلیارد تومان تعیین شد و میزان یارانه برای تامین کالا‌های اساسی ۱۰۹ هزار میلیارد تومان و یارانه دارو، تجهیزات پزشکی، تکمیل بیمه سلامت برای افراد فاقد بیمه و تامین دارو برای بیماران خاص و صعب‌العلاج ۷۱۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس بیان کرد: اعضای این کمیسیون، سازمان بیمه سلامت ایران را در بخش سلامت و در راستای اجرای ماده (۴۶) قانون الحاق برخی مواد به مقررات بیمه در نظر گرفتند و برای اجرای این بخش ۳۲ هزار میلیارد تومان مصوب کردند و در ادامه به منظور تامین یارانه بیمه برخی گروه‌های مستضعف و آسیب پذیر جامعه از جمله رانندگان حمل و نقل شهری و برون شهری، قالیبافان، زنبورداران، شاغلان صنایع دستی، زنان سرپرست خانوار، باربران، صیادان شمال و جنوب، خادمان مساجد و ... ۳ هزار میلیارد تومان تعیین کردند.
وی اظهار کرد: همچنین کمیسیون تلفیق در تبصره ۱۴ لایحه بودجه سال آینده مبلغ هزار و پانصد میلیارد تومان برای سازمان هلال احمر و چهارصد میلیارد تومان برای سازمان اورژانس کشور مصوب کردند.
میرتاج‌الدینی تاکید کرد: ۱۹ هزار میلیارد تومان برای محرومیت زدایی از جمله رفع مشکل آب و راه روستایی، آب و راه عشایری، اجرای طرح هادی و بنیاد مسکن و ۳۵ هزار و ششصد میلیارد تومان برای کاهش فقر مطلق از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی اختصاص پیدا کرد.
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: حدود هزار میلیارد تومان برای یارانه شیر مدارس و تغذیه دانش‌آموزان مدارس مناطق محروم، ۳۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون حمایت از معلولان و پرداخت یارانه سود تسهیلات مسکن خانواده‌های دارای دو معلول به بالای تحت پوشش سازمان بهزیستی، ۵ هزار میلیارد تومان برای حمایت از مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)، هزار میلیارد تومان برای مدیریت پسماند استان‌های شمالی و ۶ هزار میلیارد تومان نیز برای کاهش آسیب‌های اجتماهی اختصاص پیدا کرد.
رئیس کمیته هدفمندی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ مجلس گفت: در بخش دیگر تبصره ۱۴ با عنوان حمایت از تولید و در راستای حمایت از پروژه‌های عمرانی شرکت ملی گاز اعم از نفت و گاز، راه‌های انتقال، ذخیره سازی و پخش فرآورده‌های نفتی، هزینه حمل و نقل جاده‌ای فرآورده‌های نفتی، هزینه‌های تولید، انتقال، توزیع و فروش گاز طبیعی مجموعا ۷۶ هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت:‌با مصوبه این کمیسیون موارد مصرف منابع حاصل از هدفمندی یارانه‌ها در بودجه سال آینده مشخص شد که بر این اساس ۷۲.۸ هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی و یارانه معیشتی در نظر گرفته شد.
حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست کمیسیون تلفیق بودجه گفت: در این نشست با مصوبه اعضای کمیسیون موارد مصرف منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه در موضوع تبصره ۱۴ بودجه مشخص شد که جزئیات آن به شرح زیر است.
- ۷۲.۸ هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی و یارانه معیشتی
- ۱۰۹ هزار میلیارد تومان برای یارانه کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی
- ۷۰ هزار میلیارد تومان یارانه دارو، تجهیزات پزشکی و کامل کردن پوشش بیمه سلامت
- ۷۱ هزار میلیارد تومان یارانه نان و خرید تضمینی گندم
- ۱۹ هزار میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی مانند آب و راه روستا و آب و راه عشایر و طرح‌های هادی روستایی و مواردی از این دست
- ۳۵.۶ هزار میلیارد تومان برای کاهش فقر مطلق که مستمری‌بگیران کمیته امداد و بهزیستی مشمول این بخش هستند
- ۳۲ هزار میلیارد تومان برای بیماران خاص و صعب‌العلاج و درمان ناباروری و واردات مواد اولیه دارویی
- ۳ هزار میلیارد تومان سهم دولت برای بیمه اقشار خاص همانند رانندگان حمل و نقل درون‌شهری و برون‌شهری، قالیبافان، زنبورداران، زنان سرپرست خانوار، صیادان شمال و جنوب، باربران و خادمین مساجد
-۳۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای کامل قانون حمایت از معلولان و تسهیلات مسکن در نظر گرفته شده برای خانواده‌های دارای دو معلول
- هزار میلیارد تومان برای ساماندهی پسماند استان‌های شمالی کشور
- ۶ هزار میلیارد تومان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
- ۱۵۰۰ میلیارد تومان تغذیه دانش‌آموزان مناطق محروم و یارانه شیر




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.