راهبرد دولت کاهش تنش در منطقه است

راهبرد دولت کاهش تنش در منطقه است

سه‌شنبه, اکتبر 29, 2024 - 16:44 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

ایران در سال‌های تحریم قدرت کافی را برای مقابله با تحریم‌ها داشته است و تلاش می‌کنیم تا این تجربه را به بریکس منتقل کنیم.

به گزارش دیوان اقتصاد، فاطمه مهاجرانی؛ سخنگوی دولت امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ما در سال اول برنامه هفتم توسعه هستیم، گفت: برنامه بابد طبق برش‌های سالانه به اهداف خود برسد، بودجه در دو مرحله‌ ارائه می‌شود که مرحله اول مربوط به کلیات بودجه است و مرحله دوم به اعداد و ارقام مربوط می‌شود و امیدواریم بتوانیم تا جایی که در توان داریم در بودجه برای آموزش و پرورش منابع قرار دهیم. 

وی ادامه داد: در برنامه‌های توسعه ایران مشخص است که مناطق آزاد باید به افرایش توان اقتصادی کشور کمک کنند. 

مهاجرانی مطرح کرد: در ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، اساسنامه توسعه هفت منطقه در حال توسعه درحال پیگیری است و معافیت‌های مالیاتی در این مناطق باعث می‌شود تا افزایش سرمایه گذاری اتفاق بیفتد.

 شیب تورم در حال کاهش است

سخنگوی دولت گفت: بریکس اتحادیه‌ای را به وجود می‌آورد که توان مبادلات را افزایش می‌دهد و ایران در سال‌های گذشته قدرت کافی را برای مقابله با تحریم‌ها داشته است و تلاش می‌کنیم تا این تجربه را به بریکس منتقل کنیم. سکوی پرداختی در بریکس رونمایی شده و تا عملی شدن آن زمان نیاز است و راهبرد ایران کاهش تنش زدایی است.

مهاجرانی گفت: ۴۰ درصد از جمعیت جهان در بریکس است و تولید ناخالص داخلی ۲۰ تریلیون دلاری در آن وجود دارد که حضور ایران در آن باعث ایجاد تنوعی در سازکار‌های پولی و مالی می‌شود که می‌تواند حاکمیت دلار را کاهش دهد و حضور کشور‌های پرجمعیت و پر درآمد در آن باعث افزایش قدرت اقتصادی ایران می‌شود. لایحه بودجه به صورت کاملا منصفانه و متناسب با نیاز‌ها تخصیص پیدا می‌کند؛ ولی بودجه بخش نظامی نزدیک به ۲۰۰ درصد افزایش یافته است و امیدواریم نیاز‌های امنیتی کشور را پوشش دهد.

سخنگوی دولت مطرح کرد: تورم حاصل عملکرد سیستم‌ها است و شیب تورم درحال کاهش است و امیدواریم با رویکرد رئیس جمهور شاهد فشار کمتری بر مردم باشیم، برخی فرایند‌ها نیاز به طی کردن سیر طولانی دارند و همکاران در دولت تلاش می‌کنند تا آسیب را بر مردم بردارند، تمام توان دولت براین است تا وضعیت معیشتی مردم بهبود یابد و موضوع FATF هم جزو همان دسته مسائل است و درحال پیگیری است.

ایبنا




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.