مدیر حوزه مدیرعامل و روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید و رئیس مرکز فناوریهای مالی و اطلاعاتی این صندوق در سفر به منطقه آزاد کیش، ظرفیتهای اقتصادی این منطقه را برای توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک و بازار فروش محصولات مورد بررسی قرار دادند.
بررسی ظرفیتهای کیش برای توسعه کسبوکارهای خرد و کوچک
بررسی ظرفیتهای کیش برای توسعه کسبوکارهای خرد و کوچک
به گزارش دیوان اقتصاد، منصور شیخالاسلامی مدیر حوزه مدیرعامل و روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید و مصطفی امینی رئیس مرکز فناوری های مالی و اطلاعاتی صندوق، در این سفر ضمن بازدید از نمایشگاه«کیش اینوکس 2024»، با فعالین حوزه بانکی، بیمه ای و بازار سرمایه ای نشست های تخصصی برگزار کردند.
شیخالاسلامی در این دیدارها با تاکید بر پیشرو بودن صندوق در حوزههای مختلف اشتغال و چشمانداز روشن آن برای اشتغال خرد کشور گفت: صندوق کارآفرینی امید دارای تجارب ارزنده و ویژه در حوزه پرداخت تسهیلات خرد و رونق یا احیای کسب و کارهای خرد و کوچک است و این ویژگی ها صندوق را نسبت به بانک ها متمایز کرده است.
امینی رئیس مرکز فناوری های مالی و اطلاعاتی صندوق هم گفت: بهرهگیری از شیوههای نوین تامین مالی، نقش بانکها و موسسات مالی در جهش تولید از طریق تامین مالی بنگاههای اقتصادی خرد و کوچک و ایفای نقش در بازار سرمایه می تواند در تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب برای شعار سال موثر باشد.
همچنین مدیر حوزه مدیرعامل و روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید در جلسه با رئیس میراث فرهنگی و صنایع دستی معاونت گردشگری منطقه آزاد کیش گفت: صندوق در طرح های مختلف خود در صدد حمایت از صنایع دستی در کشور است و با اجرای طرح تحریک بازار در نمایشگاه های صنایع دستی، تسهیلات قابل قبولی برای خریداری صنایع دستی و حمایت از صنعتگران این حوزه ارائه کرده است.
شیخ الاسلامی همچنین بر اختصاص منابع اعتباری ویژه برای کیش وندان و حمایت از کسب و کار بومیان این منطقه تاکید کرد.
امینی رئیس مرکز فناوری های مالی و اطلاعاتی صندوق هم گفت: صندوق کارآفرینی امید برای رونق کسب و کارهای خرد به دنبال بهره مندی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان است تا بتواند با اهرم کردن تسهیلات موجود به رونق کسب و کار بومیان هر منطقه یاری رساند.
فضل اله زرین جویی رئیس میراث فرهنگی و صنایع دستی معاونت گردشگری منطقه آزاد کیش هم ضمن تقدیر از عملکرد صندوق استان گفت: سرانه اشتغال پایدار ایجاد شده در جزیره کیش توسط صندوق استان هرمزگان موجب دلگرمی تمام هنرمندان ساکن جزیره است و امیدوارم این رویه ادامه داشته باشد و با کمک صندوق کارآفرینی امید بتوانیم کیش را به مرکز تولید و فروش صنایع دستی کشور تبدیل کنیم.
وی افزود: خوشنامی صندوق کارآفرینی امید در پرداخت تسهیلات در کمترین زمان و حمایت های ادامه دار این صندوق از هنرمندان صنایع دستی و گردشگری، یکی از اهرم های توسعه اشتغال پایدار به خصوص خوداشتغالی بانوان جزیره کیش به دور از هرگونه تبلیغات و هیاهوهای سیاسی است.
زرین جویی افزود: سازمان منطقه آزاد کیش آمادگی دارد از تجارب ارزنده صندوق کارآفرینی امید جهت حمایت از پروژه های دریایی و ساحلی با هدف تحقق توسعه دریامحور در کیش، توسعه و یا تامین تجهیزات طرح های نیمه تمام گردشگری و صنایع دستی، ایجاد صندوق حمایت از هنرمندان، در قالب تفاهم نامه های چندگانه استفاده نماید.
در پایان سفر مدیر حوزه مدیرعامل و روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید و رئیس مرکز فناوری های مالی و اطلاعاتی صندوق از طرح های موفق مورد حمایت این صندوق در زمینه صنایع دستی و طرح های اجرا شده در شهرک صنعتی کیش بازدید شد.
مهدی خورگوئی مدیر صندوق استان هرمزگان هم گفت: این طرحها با دریافت تسهیلات ۳میلیارد ریالی و ایجاد اشتغال برای ۱۱نفر، از طرح های موفق در جزیره کیش است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد