کمبود آب در کشور جدی است

کمبود آب در کشور جدی است

دوشنبه, دسامبر 2, 2024 - 12:29 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با بیان اینکه حدود ۲۰سال است در حوزه برق سرمایه گذاری انجام نشده، گفت: در حال حاضر حدود ۲۰ درصد افت برق در حوزه صنعت داریم.

به گزارش دیوان اقتصاد، "صمد حسن زاده" در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، با بیان اینکه عدم کارشناسی و مطالعه بیشتر گاهی شرایط نارضایتی فعالان اقتصادی را فراهم می‌کند، افزود: مسئولان دولت و نظام باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند، در واقع با ادبیات بهتری می‌توان این مسایل را برای کشور مدیریت کرد تا نارضایتی‌ها برای فعالان اقتصادی بیشتر نشود.

حسن زاده با اشاره به تعبیر مقام معظم انقلاب که یک جنگ اقتصادی در کشور داریم، گفت: مشکلات اقتصادی سالهاست در کشور وجود دارد، اما باید این کمبود‌ها را به عنوان یک ایرانی قبول کنیم که کشور ما با مشکلات روبرو است و ما بعنوان یک ایرانی باید در تمام مراحل همت لازم را داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید با تمام کشور‌ها روابط خوبی برقرار کند، افزود: فعالان اقتصادی نیز باید به دولت کمک کنند تا در کنار سیاست‌های دولت، توفیق‌های بیشتری برای دولت رقم بخورد.  

رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به کمبود آب در کشور گفت: ارزانی گذشته برای نسل امروز ما وجود ندارد و نسل جدید ما با قیمت‌های بالا و کاستی‌ها در همه برنامه‌ها مواجه هستند.
  
حسن زاده با اشاره به کمبود برق گفت: حدود ۲۰ سال است در حوزه برق سرمایه گذاری انجام نشده و در حال حاضر ۲۰ درصد افت و کسری برق در صنایع کشور داریم.  

وی افزود: اتاق بازرگانی تنها برای البرز یا دیگر استان‌ها نیست بلکه اتاق برای تمام مردم است و همه باید کنار هم باشند تا این مشکلی که چندین سال است مثل کمبود برق را با موفقیت سپری کنیم.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ سال است برای برق سرمایه گذاری نشده، اظهار کرد: در همین راستا ۲۰ درصد افت برق در صنایع داریم.

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: در شهرک اشتهارد سرمایه گذاری خوبی انجام شده که باید پیگیری‌های لازم برای رفع مشکلات این شهرک انجام شود.
حسن زاده با بیان اینکه فعالان اقتصادی و صنعت در همه بحران‌ها و برهه‌ها در کنار مردم و دولت بودند گفت: امیدواریم کشور ما روزی خود و جایگاه خود را در دنیا به دست آورد و مردم با آرامش و راحتی بدون نیاز به مهاجرت و انتقال ثروت به کشور‌های دیگر در کشور زندگی کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.