مجامع عمومی عادی سالیانه ۲۶ شرکت بیمه در مهلت قانونی برگزار و صورتهای مالی آنها همراه با مشخص شدن سود تقسیمی و پاداشهای هیات مدیره تصویب شد.
برگزاری مجامع ۲۶ شرکت بیمه
برگزاری مجامع ۲۶ شرکت بیمه
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایبِنا، آخرین مهلت برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه شرکت های بیمه و تائید صورت های مالی منتهی به ۳۰ اسفندماه سال گذشته روز شنبه ۳۱ تیرماه بود و تا پایان این مهلت مجمع عمومی شرکت های بیمه آسیا، البرز، دانا، معلم، پارسیان، کارآفرین، رازی، سامان، دی، ملت، نوین، پاسارگاد، میهن، کوثر، ما، آرمان، تعاون، سرمد، تجارت نو، زندگی خاورمیانه و حکمت صبا از شرکت های فعال در سرزمین اصلی و مجمع شرکت های حافظ، امید، ایران معین، آسماری و متقابل کیش از شرکت های بیمه فعال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شده است.
بیمه سینا از شرکت هایی است که مجمع عمومی آن برگزار نشد. این شرکت دلیل برگزار نشدن مجمع عمومی عادی سالیانه خود را اعلام کرد که براساس آن لغو جلسه مجمع صرفا به منظور رعایت مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر انتشار گزارش حسابرسی شده صورت های مالی ۱۰ روز قبل از برگزاری مجمع بوده است. پیشتر برخی از سایت های خبری گفته بودند که مجمع این شرکت به دلیل عدم کفایت ذخایر رشته ثالث و مازاد بوده است.
با این حال باید توجه داشت که تاریخ مجامع عمومی عادی شرکت های بیمه اتکایی ایرانیان و اتکایی امین با مجامع دیگر شرکت های بیمه متفاوت است. همچنین مجمع عمومی شرکت سهامی بیمه ایران به عنوان تنها شرکت بیمه دولتی که حدود ۴۰ درصد از بازار را در اختیار دارد به طور معمول در شهریور ماه و با حضور معاون بانک و بیمه وزیر اقتصاد، رئیس کل بیمه مرکزی، نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حسابرسی و ... برگزار می شود.
عبدالناصر همتی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به برگزاری موفق ۲۶ مجمع عمومی شرکت های بیمه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: در شرایط سخت بازارهای مالی، خوشبختانه مجامع ۲۶ شرکت بیمه غیردولتی در مهلت قانونی و با رعایت ملاحظات نظارتی بیمه مرکزی به خوبی برگزار شدند.
همانطور که رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرده است، مجامع شرکت های بیمه در حالی در موعد قانونی برگزار و صورتهای مالی آنها به تصویب رسید که براساس تصمیم سازمان بورس، صورت های مالی بانک ها، موسسات مالی و اعتباری و بیمه ها باید براساس استاندارد بین المللی گزارشگری مالی (IFRS) تنظیم میشد.
در حالی که سال گذشته صنعت بمیه بزرگترین خسارتهای ارزی و ریالی خود را به دلیل بروز حوادث مختلف از جمله آتش سوزی بزرگ پتروشیمی بوعلی، آتش سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو، حادثه ریزش معدن یورت گلستان، سیل گلستان و آذربایجان و ... پرداخت کرد، لزوم ذخیره گیری کافی در شرکت ها برای پرداخت خسارت ها را بیش از گذشته نمایان کرد. استفاده از استاندارد IFRS و همچنین اعمال نظارت های دقیق تر بیمه مرکزی درباره ذخیرهگیری کافی باعث شده تا شفافیت عملکرد شرکتها خود را در صورتهای مالی نشان دهد.
همزمان بسیاری از شرکتهای بیمه بعد از برگزاری مجمع عمومی خود اعلام کردند با توجه به تغییر آئیننامه سرمایه شرکتهای بیمه، قصد دارند سرمایه شرکت خود را افزایش داده و به حداقل ۱۵۰ میلیارد تومانی بیمه مرکزی برسانند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد