دومين دوره مسابقات بينالمللي تصوير ميكروسكوپي (IMIC2018)، در روز سهشنبه 25 ارديبهشت1397 در دانشگاه خاتم آغاز شد.
دومين دوره مسابقات بينالمللي تصوير ميكروسكوپي آغاز شد
دومين دوره مسابقات بينالمللي تصوير ميكروسكوپي آغاز شد
به گزارش دیوان اقتصاد، مسابقات بينالمللي تصوير ميكروسكوپي با همكاري دانشگاه صنعتي اميركبير و دانشگاه خاتم، در زمينههاي تخصصي شامل متالوگرافي، نانومواد، الياف و پليمرها، علوم زيستي و بيومواد، سراموگرافي و مينرالوگرافي، همراه با كارگاههاي مرتبط در روزهاي 25 و 26 ارديبهشت 1397 در دانشگاه خاتم برگزار ميشود.
هدف اوليه مسابقات، فراهم آوردن فرصتي براي دانشپژوهان و محققان علاقهمند در زمينهي خواص مواد و علوم زيستي، براي به اشتراك گذاشتن تصاوير ميكروسكوپي و اطلاعات ارزشمند علمي است كه نظر علاقهمندان از سراسر دنيا را به خود جلب كردهاست.
در اين مراسم احمد محموديان مديريت توسعه مديريت و منابع دانشگاه خاتم ضمن ابراز خرسندي از استقبال پژوهشگران و محققان برجسته از دورههاي علمي و مسابقات بينالمللي دانشگاه خاتم، به ارايهي توضيحاتي در خصوص فعاليتهاي اين دانشگاه پرداخت.
نادر پروين، عضو هيئت علمي دانشگاه صنعتي اميركبير در مراسم افتتاحيه مسابقه بينالمللي تصوير ميكروسكوپي گفت: بيش از 300اثر به دبيرخانه مسابقات رسيدهاست. در ابتدا در نظر داشتيم كه 100اثر را براي بخش نمايشگاهي انتخاب كنيم كه به دليل كيفيت بالاي آثار، 138 تصوير براي بخش نمايشگاهي و داوري انتخاب شد. داوري و ارزيابي با صورت حضور صاحب اثر انجام شده و سوالاتي در خصوص ارزش علمي، فني و ابتكارات مطرح ميشود. از ديگر ملاكها كيفيت و زيباييشناختي اثر خواهد بود.
وي با ارايهي توضيحاتي در خصوص ميكروسكوپهاي نوري و الكتروني ادامه داد: اميدواريم همكاري بين دانشگاه اميركبير و خاتم ادامه پيدا كند و دورهي بعدي در سال ۲۰۲۰ برگزار شود.
پروين در پاسخ به سوالات خبرنگاران افزود: آثار راه يافته به اين دوره از مسابقات توسط 26داور داخلي و خارجي ارزيابي شدهاند و امتيازدهي تكميلي در اين دو روز، توسط داوراني از كشورهاي ايران، آلمان، ايتاليا، فرانسه، كره، اسپانيا، چين، كانادا، عراق و... انجام ميشود. همچنين دو كارگاه آموزشي توسط Ali Sabea Hammood از دانشگاه Kufa و Jer-Shing Huang از
Leibniz institute of Photonic Technology آلمان در اين دو روز برگزار ميشود. اختتاميه مسابقه نيز ساعت15روز 26ارديبهشت در محل دانشگاه خاتم صورت ميگيرد و در نهايت در 5 بخش متالوگرافي، نانومواد، الياف و پليمر، علوم زيستي و بيومواد، سراموگرافي و مينرالوگرافي، 500دلار به نفر اول و 300دلار به نفر دوم اعطا خواهد شد. پيشبيني ميشود رقابت سازندهاي كه در بين شركتكنندگان بهوجود آمده، موجب ارتقاي اين علم در بين پژوهشگران شود.
خاطرنشان ميسازد اولين دورهي مسابقات تصوير ميكروسكوپي (IMIC2015)، در ارديبهشت سال 1394 و با همكاري دانشگاه صنعتي اميركبير و دانشگاه خاتم برگزار شدهاست. در آن دوره، بيش از 600 عكس به دبيرخانه مسابقات فرستاده شده كه از ميان آنها تعداد 210 عكس براي نمايش در نمايشگاه انتخاب شدهبود. شركتكنندگان بينالمللي منتخب از كشورهاي مختلفي همچون آلمان، كانادا، برزيل، ژاپن و هلند در مسابقه حاضر شده و جايزهي اهدا شده براي هر بخش مسابقه، 1000 دلار بود.
گفتنياست دانشگاه خاتم، تاكنون دورهها و همايشهاي بينالمللي متعددي را با همكاري دانشگاههاي Stanford، Oxford، MIT، Cambridge، Emory، Arizona، Imperial College London، Uppsala University، University of Illinois و... برگزار كردهاست كه از اين ميان ميتوان به مدارس تابستاني و دورههاي اقتصاد انرژي و محيطزيست، طراحي بازار، سيستمهاي سايبري– فيزيكي و اقصاد دادههاي بزرگ و درستيسنجي سيستمهاي همروند با حضور استادان بنام بينالمللي، اشاره كرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد