اهداف سه‌گانه راه‌اندازی نیما

اهداف سه‌گانه راه‌اندازی نیما

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به عملکرد مثبت سامانه نیما در مدت کوتاهی از استقرار آن گفت: این سامانه در راستای شناسایی متقاضیان واقعی و کنترل بازار ارز موثر عمل کرده است.

به گزارش دیوان اقتصاد،حسن حسینی شاهرودی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه بازار ارز باید از یک حالت دستوری به بازاری متعادل و غیر دستوری تبدیل شود، گفت: یکی از نتایج سیاست‌ ارزی دولت روند نزولی قیمت دلار در بازار سیاه و کنترل بازار ارز بوده که البته این اقدامات باید از سوی دولت زودتر انجام می‌گرفت.
وی با اشاره به 3 هدف اصلی استقرار نظام یکپارچه معاملات ارزی اظهارداشت: پیش از استقرار سامانه نیما نقشه ارزی مشخصی در کشور وجود نداشت درحالیکه با راه اندازی این سامانه «ثبت معاملات ارزی»، «شفافیت نظام ارزی»، و «بازگشت ارز حاصل از صادرات» محقق می‌شود.
حسینی شاهرودی با مثبت ارزیابی کردن عملکرد سامانه نیما در مدت کوتاهی از استقرار گفت: سامانه نیما، در کنترل بازار تقاضا و شناسایی متقاضیان واقعی ارز موثر عمل کرده است.
این نماینده مجلس با غیر ضروری دانستن بسیاری از تقاضاها در بازار ارز عنوان کرد: طبیعی است که دولت نباید به نیازهای غیر‌ضروری ارز تخصیص دهد درصورتیکه لازم است بازار کنترل شده دیگری در کنار بازار رسمی شکل بگیرد.
حسینی شاهرودی در پایان با بیان اینکه به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مجلس باید بازار متشکل پولی یا بورس ارز راه‌اندازی شود، گفت: در صورت شکل‌گیری بازار دوم، متقاضیانی که ارز مورد نیازشان از سوی دولت تامین نشده، نیاز خود را از بازار ثانویه تهیه می‌کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.