توسعه بانکداری دیجیتال از اهداف مهم بانک ایران زمین در سال های آینده است

توسعه بانکداری دیجیتال از اهداف مهم بانک ایران زمین در سال های آینده است

نشست مجامع عمومی فوق العاده و عادی بطور فوق العاده نوبت دوم بانک ایران زمین با حضور اکثریت سهامداران با تصویب صورت های مالی در هتل ارم برگزار شد.

به گزارش دیوان اقتصاد: در تاریخ ۷ تیر ماه، ۷۵ درصد صاحبان سهام این بانک گرد هم آمدند تا در خصوص مهمترین موضوعات مرتبط با سهام بانک دست به تصمیم گیری بزنند.
در ابتدای جلسه، مجید شایسته رئیس هیات مدیره بانک، ضمن خوش آمدگویی به حضار و ارائه گزارش بانک را در مسیر اعتلا و ارتقای کارآمدی دانست.
بعد از سخنان شایسته، هیات رئیسه مجمع بانک انتخاب شد و با حضور نماینده بورس، بازرس قانونی ناظرین مجمع، مدیرعامل و منشی جلسه این نشست کار خود را رسما آغاز کرد.
در ادامه این جلسه پورسعید مدیرعامل بانک گزارشی از وضعیت بانک در سال مالی ۹۵ را به سمع حاضران رساند.
پورسعید گفت: از دستاوردهای بانک در سال ۹۵ توسعه بانکداری دیجیتال و سوپر مارکت های مالی، ارائه خدمات و محصولات مشتری محور، توانمند سازی نیروی انسانی، توسعه همکاری با فین تک ها و استارت آپ ها و توسعه نام تجاری که در نهایت منجر به ایجادارزش افزوده برای گروه های ذینفع خواهد شد، صورت گرفته است.
وی افزود: در سال ۹۵ اقدامات ویژه ای در حوزه فن آوری اطلاعات در بانک ایران زمین از جمله راه اندازی سامانه های هوش تجاری یا BI، کشف تقلب، مدیریت ریسک، بازرسی، تمکن مالی، صیاد و پیوند انجام شد.
پورسعید گفت: بهره برداری از همراه بانک جدید بانک ایران زمین با امکانات ویژه و پروژه کارت چند منظوره شامل دانشجویی، کارت اعتباری و نخبه کارت از اقدامات دیگر بانک است.
مدیرعامل بانک ایران زمین در ادامه مباحث خود افزود: در حوزه سرمایه انسانی و آموزش اقداماتی از قبیل: اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، طراحی و تدوین آزمون های استخدامی و ارتقاء مشاغل، تهیه و تدوین برنامه جامع استعداد یابی و پرورش استعدادها و برنامه ریزی به منظور تعیین نیروی انسانی و تخصص های مورد نیاز تا افق ۱۴۰۰ از اهم برنامه های بانک در حوزه آموزش و سرمایه انسانی بود.
سپس بازرس قانونی نیز به ارائه گزارش پرداخت که از سوی مدیرعامل توضیحات لازم پیرامون آن ارائه شد.

گفتنی است در این مجمع اعضای هیات مدیره، بازرس قانونی و حسابرس مستقل انتخاب شدند و روزنامه های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی بانک تعیین شد.

سپس سهامداران بانک به بیان نظرات و پرسش های خویش پرداختند که توسط مدیرعامل و قائم مقام مدیرعامل پاسخ های لازم داده شد، و نظرات حضار در تصویب تصمیمهای مجمع موثر واقع شد




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.