سند استراتژیک بانک دی تا افق ۱۴۰۰ تدوین شد

سند استراتژیک بانک دی تا افق ۱۴۰۰ تدوین شد

سند استراتژیک بانک دی تا افق ۱۴۰۰ در آخرین نشست تخصصی دفتر برنامه ریزی استراتژیک این بانک تدوین شد.

 

به گزارش دیوان اقتصاد، نشست پایانی تدوین برنامه استراتژیک بانک دی با حضور محمدرضا قربانی، مدیرعامل، اعضای کمیته راهبری و اعضای دفتر برنامه‌ریزی استراتژیک بانک دی برگزار شد.

در این نشست محمدرضا قربانی، مدیرعامل بانک دی، با اشاره به اهمیت تدوین برنامه استراتژیک برای سازمان گفت: طراحی استراتژی بلندمدت برای یک سازمان یکی از مسائل ضروری است که اگر همراه با بررسی و مطالعه عمیق و تعهد ارکان سازمان به اجرای آن باشد، می توان از پیشرفت سازمان در بازار  اطمینان حاصل کرد.

قربانی همچنین با اشاره به عزم جدی تیم مدیریتی بانک دی برای ایجاد تحول در رویکردهای آتی گفت: اولویت تیم مدیریت، حرکت مطابق استراتژی های تدوین شده است و بدنه کارشناسی بانک باید با شناخت دقیق و درک شرایط حاکم بر نظام بانکی و نیز پایبندی به برنامه ها، تلاش خود را جهت تحقق اهداف به کار گیرند.

مدیرعامل بانک دی ضمن تقدیر از عملکرد اعضای دفتر برنامه‌ریزی استراتژیک در تدوین سند استراتژیک بانک گفت: استراتژی های طراحی شده در دفتر برنامه‌ریزی استراتژیک نشان می دهد که آگاهی و تسلط تیم طراح به مسائل و چالش‌های حال و آینده بانک چنان دقیق بوده که پیش‌بینی می‌شود عملکرد مدیران و کارشناسان بر اساس برنامه های مدون سند استراتژیک  در مسیر تحقق اهداف موثر و کاربردی باشد.

قربانی با اشاره به لزوم تسریع در نهایی‌سازی سند استراتژیک و پیاده‌سازی برنامه‌های کوتاه مدت افزود: برنامه‌های کوتاه مدت با هدف سرعت بخشیدن به حرکت بانک در مسیر سودآوری پایدار و باکیفیت تدوین شده است که به محض نهایی سازی و تصویب، در برنامه عملیاتی سالیانه تواحدها قرار خواهد گرفت و تمامی واحدها ملزم به اجرا و انعکاس پایش عملکرد خود به مدیریت ارشد هستند.

در ادامه این نشست، آذر محصصی، مدیر کل طرح و توسعه بانک دی با ارائه گزارش عملکردی در خصوص فرآیند تشکیل دفتر برنامه ریزی استراتژیک گفت: دفتر برنامه ریزی استراتژیک که تاکنون ۱۰ جلسه نشست، بالغ بر ۱۱۰۰ نفر ساعت کار تخصصی برگزار کرده در نشست پایانی با چهار کارگروه «وصول مطالبات»، «سرمایه گذاری»، «سرمایه انسانی» و «بازاریابی و طراحی محصول» در خصوص رفع بحران‌های موجود با رویکرد حل مسأله، تدوین برنامه‌های کوتاه مدت و تبیین نقشه راه و نقاط استراتژیک به هم اندیشی و ارائه راهکار پرداخت.

مدیرکل طرح و توسعه بانک دی ابراز امیدواری کرد که با شناسایی چالش‌ها، دسته‌بندی و ارائه راهکار و تدوین برنامه عملیاتی برای رفع آن ها، برنامه‌های کوتاه مدت جهت اجرا بزودی در اختیار واحدها قرار گیرد.

محصصی در پایان ضمن قدردانی از حمایت های مدیریت بانک و همکاری واحدهای مختلف برای تدوین استراتژی های بانک در افق ۱۴۰۰ گفت: سند استراتژیک بانک دی که حاصل مشارکت فعال نمایندگان تمامی واحدهای بانک است این امکان را ایجاد می‌کند تا مدیران ارشد بانک با چشم اندازی روشن و استفاده از مسیرهای معقول و منطقی، بهترین تصمیم ممکن را برای پیشروی سازمان در محیط پُرشتاب کنونی اتخاذ نمایند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.