اعضای کارگروه درمان سندیکای بیمه گران ایران بر سر نوع پوشش، سقف تعهدات ریالی و نرخ ماهانه آن به تفاهم رسیدند تا مبنای عمل شرکت های بیمه در تعیین نرخ بیمه تکمیلی درمان باشد.
بیمه گران بر سر نرخ های پیشنهادی بیمه درمان تفاهم کردند
بیمه گران بر سر نرخ های پیشنهادی بیمه درمان تفاهم کردند
به گزارش دیوان اقتصاد، بیمه تکمیلی درمان، یکی از رشته های مهم در صنعت بیمه به شمار می رود که پس از بیمه شخص ثالث بیشترین میزان بیمه گذار و پرداخت خسارت را به خود اختصاص داده است.
بر اساس آخرین آمارهای بیمه مرکزی، در نیمه نخست امسال شرکت های بیمه حدود ۱۰۸ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت کردند که رشته های بیمه «شخص ثالث و مازاد و همچنین درمان» هر کدام با ۳۶٫۹ درصد بیشترین سهم را داشته اند.
در ماه های گذشته، تحولات اقتصادی نیمه نخست امسال اثر خود را بر صنعت بیمه بویژه در رشته تکمیلی درمان گذاشته است و از این رو شرکت های بیمه درصدد تدوین دستورالعمل های جدید نرخ ها در این رشته بودند تا مبنای عمل شرکت ها قرار گیرند.
در جلسه کارگروه درمان سندیکای بیمهگران ایران که با هدف تعیین حداقل نرخ پایه پوششهای مختلف درمانی به میزبانی شرکت بیمه دانا و با مشارکت نمایندگان درمان شرکتهای بیمه حضور داشتند، در خصوص نوع پوشش، سقف تعهد (ریال) و نرخ ماهانه (در هزار) بحث و تبادل نظر شد و اعضای حاضر درباره نرخهای پیشنهادی به تفاهم رسیدند.
سید مجتبی عطری دبیر کارگروه درمان سندیکای بیمه گران ایران در این جلسه خواستار بررسی و تعامل اعضای سندیکا درباره تعیین حداقل و سقف پوشش بیمههای درمان شد.
وی با تاکید بر احتمال سندسازی و هزینهسازی برخی مراکز درمانی در خصوص دریافت هزینه پوشش بیمهای به ویژه در حوزه فیزیوتراپی، ضرورت نظارت و کنترل بر این روند را مورد تاکید قرار داد.
به این ترتیب اعضای این کارگروه در خصوص نوع پوشش، سقف تعهد و نرخ ماهانه پوششهای درمانی فیزیوتراپی، اعمال مجاز سرپایی، ویزیت، دارو، خدمات اورژانس، عینک، سمعک، پاراکلینیک، آزمایشگاه و دندانپزشکی بحث و تبادل نظر کردند تا در نهایت، پرداخت هزینههای مذکور در دستورالعمل و شیوهنامه جدید مطرح و اجرایی شود.
در این جلسه همچنین اعضای حاضر درباره تبعات افزایش نرخ بیمههای درمان و نظارت بر روند کنترل خسارات پرداختی بحث و تبادل نظر کردند.
هفتم آبان ماه مدیران شرکت های بیمه بازرگانی اعلام کردند که از اجرای طرح تحول سلامت در سال ۱۳۹۶، یک هزار میلیارد تومان زیان دیدند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد