ورود بازگیران جدید به صنعت بیمه

رییس پژوهشکده بیمه خبر داد:

ورود بازگیران جدید به صنعت بیمه

سه‌شنبه, نوامبر 27, 2018 - 10:54 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رییس پژوهشکده بیمه با اشاره به ورود بازگیران جدید به صنعت بیمه گفت: اینشورتک‌ها در حال ورود به صنعت بیمه است و فعالان صنعت بیمه باید آماده باشند زیرا در غیر اینصورت غافلگیر خواهند شد.

 

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایبِنا، امیر صفری رییس پژوهشکده بیمه در نشست خبری بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه که با محوریت "صنعت بیمه، نوآوری و فناوری اطلاعات" برگزار می شود، گفت: محور اصلی همایش امسال اینشورتک ها هستند، زیرا چالش اصلی صنعت بیمه ایران و جهان فناوری اطلاعات است.

وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات صنعت بانکداری و بازار سرمایه را نیز دستخوش تغییرات اساسی کرده است، افزود: نیروهای جدیدی که وارد صنعت بیمه می شوند، از فناوری اطلاعات بهره مند هستند و روش های سنتی دیگر جوابگوی نیازهای بیمه گذاران نیست.

رییس پژوهشکده بیمه جوانان خلاق و با تحصیلات مرتبط با فناوری اطلاعات صنایع مالی را با تغییرات مهم و چشمگیری مواجه کرده اند، ادامه داد: آثار اینشورتک ها روی زنجیره ارزش بیمه اثرات زیادی داشته و هیچ بخشی از این زنجیره نیست که تحت تاثیر این موضوع قرار نگیرد.

صفری خاطرنشان کرد که طی سال های آینده تخصص های سنتی جای خود را به فناوری اطلاعات خواهند داد. اینشورتک ها در حال ورود به صنعت بیمه است و فعالان صنعت بیمه باید آماده باشند زیرا در غیر اینصورت غافلگیر خواهند شد.

وی به عنوان نمونه اظهار داشت می توان از طریق پهپادها می توان ارزیابی خسارت از زلزله، سیل و آتش سوزی را داشت. رییس پژوهشکده بیمه ادامه داد: از فناوری بلاکچین و ارزهای رمزنگار می توان در صنعت بیمه استفاده کرد و شرکت‌ها می توانند قراردادهای خود به ویژه در زمینه اتکایی بین المللی برای اجتناب از تبادل ارز فیزیکی استفاده کنند.

صفری از رگ تک ها از دیگر ایشورتک‌ها نام برد که شرکت ها می توانند مقررات فراوان را ارزیابی کرده و سیستم انحراف از عدم تطابق ها را هشدار دهد. رییس پژوهشکده بیمه اظهار داشت بیمه مرکزی قصد دارد تا در همایش امسال بداند چگونه می توان از استارتآپ ها در صنعت بیمه استفاده کرد و خلاهای قانونی آن کدام هستند.

وی افزود: برخی از شرکت های بیمه داخلی از اینشورتک‌ها برای ارزیابی ریسک و برآورد نرخ متفاوت بیمه برای هر بیمه گذار بهره برداری می کنند. صفری با بیان اینکه بیش از ٢٠٠ مقاله به همایش امسال رسیده است، گفت: امسال ٢٣ درصد رشد ارسال مقالات به همایش را نسبت به سال قبل داشتیم و چهار داور بدون مشخص بودن نام ارسال کنندگان، مقالات را بررسی کرده اند.

وی خاطرنشان کرد که امسال در کنار غرفه شرکت های بیمه، برخی استارت‌آپ ها نیز غرفه دارند و محصولات خود را به نمایش می گذارند. بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه قرار است با محوریت "صنعت بیمه، نوآوری و فناوری اطلاعات" در روز ١٣ آذرماه و روز بیمه در برج میلاد تهران با حضور وزیر اقتصاد و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.