امضاء تفاهمنامه همكاری بانك قرض الحسنه مهر ايران و بنياد مسكن

امضاء تفاهمنامه همكاری بانك قرض الحسنه مهر ايران و بنياد مسكن

یک‌شنبه, دسامبر 2, 2018 - 13:23 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

تفاهمنامه همكاري با هدف پرداخت تسهيلات قرض الحسنه براي احداث و تكميل مسكن روستايي بين بانك قرض الحسنه مهر ايران و بنياد مسكن به امضاء رسيد.

به گزارش ديوان اقتصاد،اكبري مدير عامل بانك قرض الحسنه مهر ايران گفت:اين دومين تفاهمنامه است كه اجرا مي شود.سال گذشته مبلغ آن ٤٥ ميلياردتومان بود بطوريكه سهم بانك ٣٠ميليارد و سهم بنياد ١٥ ميليارد تومان براي ١٠هزارنفر بود.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران ادامه داد: مبلغ تفاهم‌نامه جدید ۶۰ میلیارد تومان است که تسهیلات با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۳۶ ماهه با سقف فردی ۱۲ میلیون تومان به ازای هر نفر پرداخت می‌شود.
اكبري تصريح كرد:بر اساس اين توافق سقف فردي تسهيلات براي متقاضيان ١٢ميليون تومان مي باشد.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران گفت: منابع قرض‌الحسنه بانک از ابتدای سال ۲۴ درصد رشد داشته و ۲۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
وی با بیان اینکه هدف‌گذاری بانک از تسهیلات معیشتی به سمت وام‌های سرمایه‌ای و کارآفرینی خُرد تغییر کرده است، گفت: با وجود اینکه مبلغ وام‌ها اندک است و کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد اما تقاضا برای دریافت وام به شدت بالا است.
مدیرعامل بانک مهر ایران خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی منابع قرض‌الحسنه از بانک‌ها خارج و در امور دیگری مصرف شده اما با این وجود منابع بانک در سال جاری تاکنون ۲۴ درصد رشد داشته و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال به رشد ۴۰ تا ۴۵ درصدی برسیم.
اکبری تصریح کرد: سال گذشته ۸۲ درصد رشد منابع داشتیم اما امسال تاکنون با رشد ۲۴ درصدی از ابتدای سال ۲۹۰۰ میلیارد تومان به منابع بانک افزوده شده است.
علیرضا تابش در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اظهار داشت: هدف هر دو نهاد توانمندسازی و کمک به محرومین و استراتژی ما در بخش مسکن توانمندسازی برای ایجاد مسکن مقاوم و اصولی است.
وی با بیان اینکه برای این کار از منابع گوناگون از جمله ۱۰۰۰ میلیارد تومان منابع بلاعوض دولتی، ۳۰۰۰ میلیارد منابع بانک‌های دولتی و منابع ترکیبی با بنیاد مستضعفین، ستاد اجرایی فرمان امام و کمیته امداد بهره می‌بریم، گفت: همچنین تفاهم‌نامه‌هایی را با بانک‌های مهر ایران، رسالت و پست بانک امضا کرده‌ایم.
تابش با بیان اینکه قراردادی را سال گذشته با بانک مهر ایران امضا کردیم که به موجب آن ۴۵ میلیارد تومان برای احداث مقاوم سازی و تبدیل به بوم‌گردی ۱۰ هزار واحد مسکونی اختصاص یافت، افزود: امروز نیز قراردادی به ارزش ۶۰ میلیارد تومان برای اعطای ۱۲ هزار فقره تسهیلات امضا می‌شود که در مجموع این دو قرارداد ۱۰۵ میلیارد تومان برای اعطای ۲۲ هزار فقره وام مسکن روستایی اختصاص می‌یابد.
وی تصریح کرد: در مجموع سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی با منابع ۴ هزار میلیارد تومانی احداث می‌شود که سقف این وام برای هر نفر ۲۵ میلیون تومان است و اکثر بانک‌ها در پرداخت این وام شریک هستند و وام بانک مهر ایران به عنوان تکمیلی علاوه بر این وام ارائه می‌شود.
رییس بنیاد مسکن با بیان اینکه منابع وام حوادث نیز امسال بیش از ۳ هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: مناطق محروم و بویژه مرزنشینان در اولویت تسهیلات قرار دارند و در مناطق مرزنشین برای ایجاد مسکن معیشت محور تفاهم‌نامه‌ای با بانک کشاورزی برای اعطای وام جداگانه برای فضای دامی و معیشتی امضا شده است.
تابش درباره وام اعطایی برای افراد خسارت دیده زلزله نیز گفت: سقف وام در بازسازی مناطق خسارت دیده در روستاها ۳۵ میلیون تومان وام و ۱۰ میلیون تومان بلاعوض است که علاوه بر آن ۱۰ میلیون تومان وام معیشتی و ۲ میلیون تومان کمک بلاعوض معیشتی انجام می‌شود که در مجموع وام و بلاعوض به ۵۳ میلیون تومان می‌رسد، همچنین ۱۰ میلیون تومان هم خدمات رایگان مانند سیمان و ... ارائه می‌شود که در مجموع به ۶۳ میلیون تومان افزایش می‌یابد.
اتمام واحدهای مسکونی روستایی کرمانشاه تا ۲۲ بهمن
وی در مورد مسکن روستایی زلزله زدگان کرمانشاه نیز گفت: ۲۵ هزار واحد احداث کردیم که ۱۲ هزار واحد تخریبی زلزله و ۱۳ هزار واحد بهسازی مسکن روستایی بود که این ۲۵ هزار واحد در مجموع پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد دارد و تا پایان ۲۲ بهمن امسال واحدهای مسکن روستایی به اتمام می‌رسد.
وی تصریح کرد: ۱۱ هزار واحد نیز در شهرها با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال احداث است که تا پایان بهار ۹۸ به اتمام می‌رسد و بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وام و ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بلاعوض تاکنون در ۱۶۰۰ روستا و ۸ شهر اختصاص یافته است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.