با برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه بانک پاسارگاد برای سال مالی منتهی به پایان اسفندماه 1394، سود خالص این بانک برای دوره مذکور، 11 هزار و 633 میلیارد و 931میلیون ریال اعلام شد.
به ازای هر سهم 160 ریال سود تقسیم شد
به ازای هر سهم 160 ریال سود تقسیم شد
به گزارش دیوان اقتصاد، در این مجمع که با حضور بیش از 90 درصد سهامداران و به ریاست سیدکاظم میرولد رییس هیات مدیره و نظارت مجید قاسمی مدیرعامل و علی اکبر امین تفرشی عضو علی البدل هیات مدیره و منشی گری صدیقه نعیمیان مدیر حقوقی این بانک برگزار شد، تقسیم 160 ریال سود به ازای هر سهم به تصویب سهامداران رسید.
مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد در این مجمع با بیان این نکته که تقسیم این سود در شرایط کنونی اقتصاد کشور نشان می دهد که این بانک از استحکام بالایی در بخش مالی برخوردار است.
نایب رییس هیات مدیره بانک پاسارگاد خاطرنشان کرد: این در حالی است که بانک پاسارگاد بیشترین ذخیره را نسبت به مطالبات غیرجاری خود گرفته است.
وی با اشاره به موافقت بانک مرکزی با افزایش سرمایه این بانک خصوصی تاکید کرد: با این موافقت، سرمایه بانک پاسارگاد به صورت رسمی به 50 هزار و 400 میلیارد ریال افزایش یافت.
قاسمی با بیان این نکته که بانک پاسارگاد به لحاظ بین المللی، بانک پیشرو کشور است، یادآور شد: در همین راستا، شرکت بیمه ساچه اولین قرارداد خود را با بانک پاسارگاد منعقد کرد.
وی همچنین به برقراری روابط کارگزاری خود با سراسر دنیا اشاره کرد و اظهار داشت: از مردادماه سال جاری می توانیم فعالیت های ارزی بیشتری داشته باشیم.
به گفته وی، بانک پاسارگاد در موافقتنامه های اولیه در برخی قراردادهای فاینانس هم به نتیجه رسیده است که با اجرایی شدن این قراردادها، جزو برترین بانک های کشور در این زمینه خواهد بود.
مدیرعامل بانک پاسارگاد به تامین مالی خط لوله صادرات گاز ایران به عراق از سوی این بانک اشاره کرد و گفت: ایران از محل این خط لوله، سالانه 4.2 میلیارد دلار صادرات به عراق خواهد داشت که سرمایه گذاری لازم برای این طرح، 2.2 میلیارد دلار است که 1.5 میلیارد دلار فاینانس آن از طریق منابع صندوق توسعه ملی و به عاملیت بانک پاسارگاد( شرکت گسترش انرژی پاسارگاد) انجام خواهد شد.
وی پیش بینی کرد که زمان اجرایی شدن این طرح در مجمع عمومی سال آینده بانک پاسارگاد اعلام شود.
قاسمی همچنین از میدکو به عنوان یکی از هلدینگ های مهم گروه مالی پاسارگاد نام برد و ادامه داد: 10 پروژه تاکنون از سوی این شرکت به بهره برداری رسیده است و 6 پروژه دیگر نیز در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید که یک پروژه گندله سازی در اول مردادماه و پروژه دیگر نیز در پایان مهرماه عملیاتی خواهد شد.
مدیرعامل بانک پاسارگاد از مراجعه صندوق های خارجی به این بانک برای فاینانس پروژه های کوچک یا خرید سهام بانک پاسارگاد خبر داد و اعلام کرد که مذاکرات با این صندوق ها شروع شده است.
وی با اشاره به انجام مبادلات ارزی با یورو، یوان و ین، گفت: در مورد یور مشکلات زیادی نداریم اما موضوع مبادلات دلاری هنوز حل نشده و بعید است که به زودی حل شود.
قاسمی گفت: با خروج کشور از رکود و اجرایی شدن مفاد برجام، بانک پاسارگاد جهش بزرگی در بخش های مختلف به ویژه بخش بین الملل خواهد داشت.
در ابتدای این مجمع علی اکبرامین تفرشی، عضو علی البدل هیات مدیره بانک پاسارگاد گزارش عملکرد هیات مدیره را برای سهامداران قرائت کرد.
وی میزان سپرده های بانک پاسارگاد را در پایان سال 94 بیش از 423 هزار میلیارد ریال خواند که که در مقایسه با سال 93 رشدی حدود 21 درصد را تجربه کرده است.
امین تفرشی ادامه داد:خالص تسهیلات بانک پاسارگاد در سال 94مبلغ 343.208میلیارد ریال بوده که 24.75درصد نسبت به سال 93رشد کرده است.
وی به میزان سرمایه گذاری های بانک پاسارگاد در سال گذشته اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری های این بانک در سال 94 به مبلغ 17.604 میلیارد ریال بوده است که به دلیل رعایت موارد اعلامی از سوی بانک مرکزی، نسبت به سال 93 با حدود 5.43 درصد کاهش همراه بوده است.
وی درباره دارایی های بانک پاسارگاد نیز گفت: جمع دارایی های این بانک در پایان سال گذشته به 534.724 میلیارد ریال رسیده است که نشان دهنده رشید 19.52 درصدی نسبت به پایان سال 93 است. ضمن این که میزان دارایی های بانک پاسارگاد از سال 85 تاکنون بیش از 24 برابر شده است که رقم قابل ملاحظه ای محسوب می شود.
امین تفرشی خاطرنشان کرد: جمع سود خالص بانک پاسارگاد در سال ماقبل، 12.642 میلیارد ریال بوده که با توجه به دستور بانک مرکزی درباره افزایش ذخایر مشکوک الوصول، با 7.98 درصد کاهش به 11.633 میلیارد ریال رسیده است.
عضو علی البدل هیات مدیره بانک پاسارگاد، جمع کل حقوق صاحبان سهام این بانک را در پایان سال 93، 63.787 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: این مبلغ با 18.24 درصد افزایش، به 75.421 میلیارد ریال در پایان سال 94 رسیده است.
امین تفرشی نسبت کفایت سرمایه بانک پاسارگاد را در پایان سال مالی 94 به میزان 16.10درصد اعلام کرد و افزود: جمع سرمایه پایه این بانک در پایان سال گذشته 72.294 میلیارد ریال و جمع دارایی های موزون شده به ریسک آن 449.098 میلیارد ریال بوده است.
به گفته وی، بانک پاسارگاد با 327 شعبه فعال در سراسر کشور و 335.291 دستگاه پایانه فروش و 1101 دستگاه خودپرداز به مشتریان خود خدمات بانکی ارائه می کند.
بر اساس این گزارش، بانک پاسارگاد با اعتقاد و باوری راسخ، مسوولیت های اجتماعی را به عنوان رویکردی متعالی به کسب و کار همواره مدنظر داشته و به صورت پیوسته اقدامات و فعالیت های متنوع و گسترده ای را در بخش های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی و نیز اعطای کمک های انسان دوستانه و خیرخواهانه با هدف مشارکت سازنده در توسعه اجتماعی به انجام می رساند.
این بانک ایمان دارد سازمانی که پایبند مسوولیت های اجتماعی خود است لاجرم آنچه درست است را انجام می دهد، از تصمیم گیری های خودسرانه و ناصواب گریزان است و با بهره مندی از خلاقیت و نوآوری و طرد روش های منسوخ، نویدبخش پیشرفت و تعالی خود و جامعه خواهد بود.
تامین مالی طرح های عمرانی بزرگ و ملی، حمایت از تولید و خودکفایی اقتصادی، مدیریت منابع، انرژی و محیط زیست، ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، کمک به توسعه آموزش در مناطق محروم، کمک به ارتقای فرهنگی، علمی و آموزشی، حمایت از انتشار کتاب های تخصصی برگزیده، تاسیس و راه اندازی دانشگاه خاتم، اقدامات عام المنفعه و انسان دوستانه، عضویت در انجمن ها و حمایت از کنفرانس ها و حمایت های انجام شده در زمینه ورزش از جمله تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی از اهم فعالیت های صورت گرفته از سوی بانک پاسارگاد در حوزه مسوولیت های اجتماعی است.
در عین حال سازماندهی و فعال سازی کارگروهی مشتمل بر مدیران متولی حوزه های اصلی و مهم مرتبط با مسوولیت های اجتماعی، استمرار شرکت در پروژه های مرتبط با پیشرفت اجتماعی و اقتصادی جامعه در ابعاد گوناگون، عضویت در نهادهای ملی و بین المللی مرتبط با مسوولیت های اجتماعی، همکاری با سازمان های بیرونی برای ترویج مسوولیت های اجتماعی در بین ذینفعان، اطلاع رسانی درباره سیاست ها و رویه های مسوولیت های اجتماعی بانک، تنظیم و مستندسازی شروط اخلاقی و زیست محیطی در قراردادهای منعقده با شرکا، تسهیلات گیرندگان و تامین کنندگان و نظارت سیستماتیک بر میزان رعایت آنها، فراهم آوردن ابزار ارزش گذاری و اندازه گیری طرح های پشتیبانی شده و بازگشت معنوی و مادی آنها به بانک و ذینفعان، افزایش کمی و کیفی تعاملات با ذینفعان از طریق جاری سازی سیاست های مسوولیت های اجتماعی بانک، استمرار تدوین گزارش سالانه مسوولیت های اجتماعی بانک و ایجاد همراستایی لازم در خصوص موضوع مسوولیت های اجتماعی در سطح گروه مالی و اقتصادی پاسارگاد از مهم ترین برنامه های آتی بانک پاسارگاد در حوزه مسوولیت های اجتماعی است.
در ادامه مجمع با تصویب صورت عملکرد مالی بانک پاسارگاد در سال 94 تصمیم گرفت باتوجه به سود خالص 11 هزار و 633 میلیارد و 931 میلیون ریالی و سود خالص تلفیقی سهم بانک و که بالغ بر 9 هزار و 406 میلیارد و 108 میلیون ریال شده است، پس از کسر اندوخته قانونی، احتیاطی و مالیات، مبلغ 160 ریال به ازای هر سهم تخصیص داده شود .
از جمله دیگر مصوبات مجمع عمومی عادی بانک پاسارگاد، انتخاب موسسه حسابرسی هوشیار ممیزبه عنوان بازرس اصلی و موسسه حسابرسی دایا رهیافت به عنوان بازرس علی البدل برای یک سال مالی دیگر و تعیین روزنامه کثیرالانتشار اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی شرکت بود.
بر اساس این گزارش، بانک پاسارگاد از معدود بانک هایی بود که موفق شد در آخرین لحظات روز قبل از مجمع، با توجه به تغییراتی که بانک مرکزی در روند تایید صورت های مالی اعمال کرده بود، تاییدیه این بانک را برای برگزاری مجمع دریافت و مجمع عمومی عادی سالیانه خود را در موعد اعلام شده از قبل برگزار کند.
اغلب بانک های خصوصی و خصوصی شده کشور با تنفس دو هفته ای در برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه خود رو به رو شدند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد