در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بیمه کوثر برای سال مالی منتهی به 97/12/29 برای هر سهم 200ریال سود مصوب شد.
تخصیص سود 200ریالی برای هر سهم
تخصیص سود 200ریالی برای هر سهم
به گزارش دیوان اقتصاد، مدیرعامل شرکت در مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام با تاکید بر اینکه حسن اعتماد سهامداران موجب شد تا بیمه کوثر در سال 1397 به موفقیتها و دستاوردهای قابل توجهی دست یابد، گفت: سال گذشته در بخش فروش بیمهنامههای غیرزندگی به 40درصد و زندگی نیز به 28درصد و در مجموع موفق شدیم به 37درصد رشد فروش بیمهنامه نسبتبه مدت مشابه سال گذشته دست یابیم.
مجید مشعلچی فیروزآبادی با بیان اینکه در نقشه راهبردی شرکت بر روی دو هدف رضایت ذینفعان و سودآوری متمرکز هستیم، افزود: در بخش مربوط به رضایت مشتریان، با استفاده از سامانههای صوتی و پیامکی و نیز تماس مستقیم با بیمهگذاران، میزان رضایت مشتریان شرکت را رصد میکنیم و خوشبختانه در این بخش رتبه بسیار خوبی را بهدست آوردهایم.
وی از رشد 195درصدی سود خالص سال 97 و 145درصدی درآمدهای سرمایهگذاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبرداد و خاطرنشانکرد: برای چهارمین سال متوالی بالاترین سطح توانگری مالی در صنعت بیمه را کسب کردیم.
مدیرعامل شرکت بیمه کوثر، مطالبات را یکی از پاشنههای آشیل شرکتهای بیمه برشمرد و تصریحکرد: با توجه به وضعیت اقتصادی موجود شاهد کاهش مطالبات سررسیده شده به 10درصد و 9واحدی کل مطالبات نسبت به حقبیمه تولیدی شرکت در سال97 بودیم.
مجید مشعلچی با اشاره به عضویت شرکت بیمه کوثر در کنسرسیوم G8 و تبدیل آن به گروه G9، افزود: این امر باعث جذب پرتفوی بیشتر از محل کنسرسیوم و افزایش ظرفیت نگهداری میشود.
وی تهیه و تدوین سند استراتژیک شرکت، سرمایه گذاری در شرکتهای دانش بنیان و اینشورتکها و بهرهبرداری از نخستین استارتآپ هوشمند صدور بیمهنامه کوتاهمدت بدنه اتومبیل در صنعت بیمه را ازجمله اقدامات شرکت در سال گذشته برشمرد و افزود: کسب رتبه 77 در بین 100 شرکت برتر ایران، مدیریت بهینه هزینهها و کنترل ضریب خسارت ترکیبی، کاهش مبلغ ذخایر فنی با اجرای برنامه زمانبندی فصلی فروش، جداسازی حسابهای سرمایهگذاری از بیمهگری و اصلاح هدفمند ترکیب پرتفو نیز از دیگر اقدامات شرکت در سال گذشته بوده است.
مدیرعامل شرکت بیمه کوثر درخصوص اهم برنامههای سالجاری گفت: کسب پرتفوی بالغ بر هزارو800میلیارد تومانی با رویکرد مدیریت بهینه ترکیب پرتفوی، دریافت مجوز پذیرش بیمه اتکایی، استمرار کسب سطح یک توانگری مالی در صنعت بیمه، تحقق درآمد حداقل 140میلیارد تومانی در سرمایهگذاریهای بورسی با تنوعبخشی سبد پرتفوی سرمایهگذاریها، گسترش فعالیت و سرمایهگذاری در استارتآپها با محوریت حوزه سلامت، توسعه همکاریها با کنسرسیوم انرژی G9 ، استقرار سیستم جامع بیمهگری فناپ، افزایش خدمات الکترونیک، فروش برخط، راهاندازی سامانه داشبوردهای نظارتی برخط مدیران سرپرستیها، کاهش زمان پاسخگویی به شکایات و تدوین و اجرای دستورالعمل نظام جامع جبران خدمات ازجمله برنامههای سالجاری شرکت است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد