«کایل پیترز» قائم مقام بانک جهانی ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت های حاصله در سطح کلان اقتصادی ایران، تعاملات و گفت وگو های انجام شده در اجلاس اخیر سالانه بانک جهانی با حضور «علی طیب نیا» وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان را نقطه عطفی در همکاری های اقتصادی ایران با جهان برشمرد.
ابراز خرسندی قائم مقام بانک جهانی از پیشرفت های حاصله در اقتصاد کلان ایران
ابراز خرسندی قائم مقام بانک جهانی از پیشرفت های حاصله در اقتصاد کلان ایران
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، «کایل پیترز» قائم مقام بانک جهانی در دیدار با «علی طیب نیا» وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در حاشیه اجلاس سالانه بانک جهانی، با اشاره به قطع روابط در گذشته، به آغاز دور جدید روابط بانک جهانی با کشورمان از شش ماه پیش اشاره کرد و گفت: ما چارچوب جدید همکاری ها را با اعمال نظرات شما طراحی کرده و امیدواریم بسرعت این همکاری ها افزایش یافته و از سطح مشاوره و کمک های فنی به سطح همکاری های مالی و ارایه وام برای انجام پروژه های زیربنایی ایران پیش رود.
قائم مقام بانک جهانی همچنین در این دیدار، وعده داد که نقشه راه همکاری با ایران را بسرعت بازنگری کرده و به سمت برنامه های عملیاتی ارایه تسهیلات مالی سوق دهد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان نیز در این دیدار با اشاره به رفع موانع ناشی از تحریم های ظالمانه علیه کشورمان، تأکید کرد: همکاری ما با بانک جهانی سابقه طولانی دارد و ما در دور جدید همکاری ها خواستار بهره گیری از همه ظرفیت ها برای کمک به تحولات ساختاری اقتصادی در چارچوب سیاستهای ملی خودمان هستیم.
طیب نیا در ادامه به تشریح آخرین اوضاع اقتصادی کشور پرداخت و گفت: ایران از مؤسسان و سهامداران بزرگ این نهاد بین المللی است؛ لذا انتظار داریم که بانک جهانی به تعهداتش پایبند بوده و نه تنها در همکاری های جدید سرعت عمل به خرج دهد، بلکه جبران سالهایی که همکاری ها متوقف بوده است نیز صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: ما نگاهمان به همکاری های بین المللی مثبت و همگرایانه است اما در چارچوب الزامات ملی خود عمل خواهیم کرد.
گفتنی است علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان دیدار جداگانه ای نیز با «فیلیپ هوره» معاون بانک جهانی و رئیس شرکت مالی بین الملل (IFC) از نهادهای اصلی بانک جهانی داشت و درباره تقویت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت های این نهاد برای توانمند سازی و تامین مالی پروژه های بخش خصوصی ایران رایزنی و گفت وگو کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد