رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به تاثیر منفی شیوع کرونا بر کسب و کار طلاسازان و طلافروشان، گفت: میتوان در بحث مالیات، پرداخت قبوض آب، برق و گاز و پرداخت جرایم به طلاسازان کمک کرد و تسهیلاتی را در این بخشها برای آنها در نظر گرفت.
درخواست طلاسازان برای ارایه تسهیلات مالیاتی
درخواست طلاسازان برای ارایه تسهیلات مالیاتی
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا،با شیوع ویروس کرونا بسیاری از کسب و کارها آسیب دیدند که از جمله این واحدها صنف طلا فروشان بودند به خصوص اینکه مهمترین زمان فروش خود که همانا عیدنوروز بود را از دست دادند.
علیرغم اینکه فعالیت کسب و کارها به تدریج آغاز شده، اما طلا فروشان اعلام کردند که خبری از رونق کار در این بخش نیست و داد و ستد و معاملات در بازار کاهش چشمگیری داشته است و اگر هم معاملهای انجام میشود در بخش طلای آب شده است.
«آیت محمد ولی» رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره وضعیت کسب و کارها، گفت: ویروس کرونا همه اصناف به خصوص طلا و جواهر را دچار مشکل کرده است، به گونهای که در صنعت طلا تعطیلی کامل رخ داد، اما در غربالگری مشاغل آسیبدیده محسوب نشد.
وی افزود: اسم طلاساز این تصور را ایجاد میکند که افراد وضع مالی خوبی دارند، این در حالی است که در اعضای این صنف، واحدهایی داریم که اگر یک روز فعالیت نداشته باشند برای امرار معاش دچار مشکل میشوند.
محمدولی گفت: گسترش ویروس کرونا و به دنبال آن بی رونقی بازار، مشکلات فعالان در این بخش و تولیدکنندگان که هرکدام به دهها کارگر حقوق میدهند را افزایش داده است.
وی ادامه داد: با وجود این مسائل، کمک نقدی و غیرنقدی برای صنعت طلا و جواهر در نظر نگرفته نشده و ما نیز انتظار این کمک را نداریم، اما در بحث مالیات، پرداخت قبوض آب، برق و گاز و پرداخت جرایم میتوان به طلاسازان کمک کند.
رییس اتحادیه طلا و جواهر ایران درباره آمار بیکارشدگان در بخش طلا و جواهر گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد واحدهای صنفی (معادل ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد) در چند سال گذشته نتوانستند فعالیت کنند و اعلام تعطیلی کردند و نیروی کار بسیاری تعدیل شد.
وی اضافه کرد: با وجود تعطیلی بسیاری از طلاسازی ها، اما برخی از همکاران ما با وجود همه این مشکلات نیروی کار خود را تعدیل نکردند و تلاش داریم دوباره آنها را به چرخه تولید برگردانیم و برای این منظور سند راهبردی تنظیم و به وزارت صنعت ارائه کردیم.
محمدولی گفت: در این مدت تلاش کردم درب صادرات به کشورهای دیگر را باز کنیم تا واحدهای آسیبدیده کار خود را از نو شروع کنند.
وی ادامه داد: اگر کرونا به حداقل برسد، میتوانیم تولید و صادرات را رونق دهیم و برای کشور درآمدزایی کنیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد