عزتاله اکبری، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در مراسم رونمایی از طرح مانع زدایی و حمایت یکپارچه از تولید بانک صادرات ایران «محیا»، گفت: بانک صادارات با اجرای طرح «محیا» اقدام عملی ارزشمندی در جهت اجرای منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری انجام داد که امیدواریم همه مسولان در این مسیر و با اقدامات عملی خود حرکت کنند تا مشکلات مردم حل شود.
حمایت یکپارچه از تولید: «محیا» حرکت در مسیر رهنمودهای رهبر انقلاب درباره تولید است
حمایت یکپارچه از تولید: «محیا» حرکت در مسیر رهنمودهای رهبر انقلاب درباره تولید است
به گزارش دیوان اقتصاد، اکبری افزود: اینکه بانک تسهیلات بدهد و تسهیلات گیرنده نتواند آن را باز گرداند و در نتیجه اقدامات حقوقی انجام شود درست نیست. ابتکار طرح «محیا»ی بانک صادرات ایران در این است که با اجرای آن همه واحدهای تولیدی فعال یا دارای ظرفیت فعالیت مجدد که بدهی غیرجاری به بانک دارند، میتوانند ضمن تسویه با شرایط ویژه، برای افزایش ظرفیت و تداوم تولید خود با وثیقهها و تضامین پیشین، تسهیلات و تعهدات جدید دریافت کنند. این طرح، کار ارزشمندی است؛ چرا که همه ما در قبال مردم مسئولیم و باید امور آنان را تدبیر کنیم.
به اعتقاد وی، اینکه بانک تسهیلات بدهد و نگذارد تسهیلات اعطایی آسیب ببیند اقدامی منطقی است. اکبری در ادامه تحریم را بهترین فرصت برای مردم و تولید کنندگان دانست و بیان داشت: همه باید بسیج شوند و نقدینگی کشور را به سمت فراهم کردن زیر ساختهای تولید و صادرات هدایت کنند. این نهضتی است که علاوه بر دعای خیر مردم، عمران و آبادانی کشور را به دنبال دارد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بر توجه و استفاده از ظرفیت و توانایی نیروهای داخلی کشور تاکید کرد و افتتاح خط لوله بوشهر به جاسک را اقدامی بسیار درست از سوی دولت دانست که با استفاده از ظرفیت و توانایی نیروهای فعال کشور انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: امروز سرمایه گذران ما انگیزه دارند که در داخل کشور سرمایه گذاری کنند بنابراین باید به نحوی اقدام کنیم که این اتفاق بیشتر بیفتد.
اکبری از تولید بعنوان یک دانش و فروش و صادرات را بهعنوان یک دانش دیگر نام برد و گفت: به طور قطع انجام اینگونه فعالیتها کار یک نفر و یک سازمان نیست و باید همه پای کار بیایند.
وی اظهار کرد: یکی از طرحهای مجلس یازدهم این است که هیچ واحد صنعتی و تولیدی پلمپ نشود و هیچ فعال اقتصادی به زندان نرود. بنابراین باید خط مجازات را شجاعانه عوض کرده و فرد متخلف را وادار کرد تا کارخانه دیگری احداث کند و یا ٥٠ درصد به ظرفیت کارخانه خود بیفزاید تا ٥٠ شغل جدید ایجاد شود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد