خرید اقساطی کالا با کارمزد ۲ تا ۴ درصد

خرید اقساطی کالا با کارمزد ۲ تا ۴ درصد

بانک مهر ایران در چارچوب طرح «کالاکارت» امکان خرید اقساطی کالا را با کارمزد ۲ تا ۴ درصد و بدون نیاز به سپرده‌گذاری فراهم کرده است.

به گزارش دیوان اقتصاد،این بانک طرحی با عنوان «کالاکارت» را ارائه کرده که در چارچوب آن مشتری می‌تواند بدون داشتن سپرده، تا ۳۰ میلیون تومان کالا خریداری کرده و اقساط آن را طی ۶ تا ۱۲ ماه به بانک پرداخت کند. نکته قابل توجه این است که خریدار کالا بابت بازپرداخت مبلغ کالا، دیگر سودهای متداول ۱۸ درصد به بالا را پرداخت نمی‌کند و فقط ۲ تا ۴ درصد به‌عنوان کارمزد به بانک می‌پردازد.
مشتریان نیازی به سپرده‌گذاری در این طرح ندارند و می‌توانند با توجه به سهمیه ماهانه شعب، از تسهیلات قرض‌الحسنه استفاده کنند.
مهم‌ترین مزیت کالا کارت بانک مهر ایران نسبت به طرح‌های مشابه، پرداخت اقساطی وجه کالا بدون افزایش مبلغ، پرداخت تنها ۲ تا ۴ درصد کارمزد و تعداد زیاد فروشندگان کالا به این شیوه است؛ به‌طوری ‌که بیش از ۱۳هزار فروشگاه در حال حاضر در سراسر ایران از کالاکارت بانک مهر ایران پشتیبانی می‌کنند.
همان‌طور که گفته شد، حداکثر مبلغ خرید کالا در این طرح، ۳۰ میلیون تومان است که خریدار باید اقساط آن را به دلخواه خود طی ۶، ۹ یا ۱۲ ماه به بانک پرداخت کند.

نحوه دریافت کالاکارت مهر ایران
متقاضیان دریافت این خدمات در گام نخست باید با مراجعه به یکی از شعب بانک مهر ایران در سراسر کشور، فرم درخواست کالاکارت را پر کنند. بانک پس از تشکیل پرونده تسهیلاتی، کالاکارت در اختیار آنها می‌گذارد. پس از آن دارنده کالاکارت‌ می‌تواند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد، کالاهای مورد نیاز خود را با شرایطی که پیش‌تر به آن اشاره شد، خریداری کند.

نکات کلیدی
مشتریان باید توجه داشته باشند که بانک مسئولیتی در قبال بهای کالا و موجودی انبار فروشنده کالا و خدمات ارائه شده از سوی آن‌ها ندارد. بنابراین پیش از دریافت کالاکارت، باید شرایط فروشگاه‌ها را به دقت بررسی کنند.
مشتریان باید به این نکته توجه داشته باشند که اقساط کالاکارت از یک ماه بعد از دریافت کارت آغاز می‌شود.
البته بانک مهر ایران برای تشویق مشتریان خوش حساب، در صورت پرداخت منظم اقساط از سوی آنها، امکان شارژ مجدد حساب بلافاصله پس از پرداخت اقساط تسهیلات قبلی را نیز فراهم کرده و مشتریان می‌توانند بدون تشکیل پرونده و ضامن، تسهیلات جدید دریافت کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.