تأکید هیات عامل بانک آینده بر اجرای صحیح و تحقق اهداف شورای عالی بانکداری اسلامی

تأکید هیات عامل بانک آینده بر اجرای صحیح و تحقق اهداف شورای عالی بانکداری اسلامی

هفتاد و نهمین جلسه هیات عامل بانک آینده، به‌مناسبت هفته بانکداری اسلامی با محوریت موضوع بهره‌مندی از ظرفیت و توانمندی شورای عالی بانکداری اسلامی در راستای اجرای صحیح و تحقق اهداف آن برگزار شد.

به گزارش دیوان اقتصاد،در این جلسه هم‌فکری و هم‌افزایی، دکتر محمد فطانت مدیرعامل بانک، مجاهدی نائب رئیس هیات مدیره، دکتر فاطمی مشاور عالی مدیرعامل، حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی عضو شورای فقهی بانک مرکزی ج.ا.ایران و حجت‌الاسلام رضازاده صاحب‌نظر در مسائل بانکداری اسلامی و از اعضای شورای عالی بانکداری اسلامی بانک آینده، مهندس فرقانی دبیر شورا و سایر اعضای هیات عامل بانک‌ نیز حضور داشتند‌.

گفتنی است در این جلسه ، فلسفه تشکیل شورای عالی بانکداری اسلامی، اهداف، برنامه‌های عملیاتی و ارکان آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین طراحی محصولات جدید بر مبنای ظرفیت‌های عقد مضاربه و مشارکت مدنی در کنار استفاده از عقود مبادله‌ای نظیر مرابحه، شناخته شدن بانکداری اسلامی در جهان تحت عنوان بانکداری PLS (بانکداری مبتنی بر شراکت در سود و زیان)، جهت‌گیری شورا برای تحقق اهداف بانکداری اسلامی با ضرورت تمرکز بر بانکداری بدون ربا، توسعه، ترویج و اجرای صحیح قانون بانکداری بدون ربا و بهره‌مندی از دستاوردهای آن از جمله نکات مطروحه در این جلسه بود.

در جلسه مذکور، هم‌چنین بر بهره‌برداری از ظرفیت و توانمندی شورا برای اجرای صحیح بانکداری اسلامی و تحقق اهداف آن و نهادینه کردن فرهنگ و اخلاق سازمانی و ضرورت حمایت از برنامه‌های مصوب شورای عالی بانکداری اسلامی تاکید شد.

هم‌چنین گزارش عملکرد حوزه معاونت سرمایه انسانی و توسعه مدیریت و مدیریت امور روابط عمومی و بازارفزایی در زمینه تشکیل دوره‌های آموزشی مبانی بانکداری اسلامی در سطح شعب و ستاد بانک آینده نیز به اطلاع اعضای جلسه رسید.

شایان ذکر است ، شورای عالی بانکداری اسلامی بانک آینده با ترسیم چشم‌انداز این بانک به‌عنوان «بانک پیشرو در سال ۱۴۰۳ برای اجرای صحیح موازین اسلامی در عملیات بانکداری بدون ربا»، فعالیت خود را آغاز کرد.

بانک آینده با تشکیل شورای عالی بانکداری اسلامی، نهادینه کردن رفتار و اخلاق اسلامی کارگزاران بانکی، فرهنگ‌سازی و ارتقای دانش همکاران در این زمینه و انطباق چارچوب قراردادهای بانک و فرایند های عملیاتی آن با موازین فقه اسلامی و قانون عملیات بانکداری بدون ربا را در دستور کار خود قرار داده است.

از دیگر اهداف تشکیل این شورا نیز می‌توان به اجرای دقیق و صحیح قانون عملیات بانکداری بدون ربا، ایجاد مزیت رقابتی و جذب مشتریان بالقوه با رویکرد جدید، پیشتازی بانک آینده در پیاده‌سازی شاخصه‌های بانکداری اسلامی و بانکداری اخلاقی و هم‌چنین ترویج فرهنگ و گفتمان بانکداری اسلامی، اشاره نمود




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.