برای رفع ایرادات و نواقص ساختاری؛نظام بانکی ایران نیازمند تحقیق، پژوهش، خلاقیت و نوآوری است

دیواندری مطرح کرد:

برای رفع ایرادات و نواقص ساختاری؛نظام بانکی ایران نیازمند تحقیق، پژوهش، خلاقیت و نوآوری است

سه‌شنبه, دسامبر 13, 2016 - 12:21 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با اشاره به لزوم گسترده‌تر شدن چتر پژوهش در نظام بانکی گفت: تمرکز پژوهشکده بر انجام پژوهش‌های تقاضا محور و کاربردی است.

به گزارش دیوان اقتصاد، علی دیواندری در ششمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری که با حضور ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد، تاکید کرد: نظام بانکی ایران نیازمند تحقیق، پژوهش، خلاقیت و نوآوری است تا بتواند برخی از ایرادات و نواقص ساختاری خود را برطرف کند.

وی از رییس کل بانک مرکزی به دلیل حمایت ها و تشویق های اقدامات علمی قدردانی کرد و سیف را در تشویق اقدامات پژوهشی و علمی «پیشتاز» توصیف کرد و افزود: رییس کل بانک مرکزی حتی از بکارگیری نهادهای علمی خارج از نظام بانکی حمایت می کند.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی خواستار گسترده تر شدن چتر پژوهش و استفاده از پیشکسوتان نظام بانکی و محققان برای یافتن راه حل های مشکلات نظام بانکی شد.

وی با اشاره به برخی از دستاوردهای پژوهشی حاصل شده در پژوهشکده پولی و بانکی اظهارداشت: تمرکز اصلی پژوهشکده پولی و بانکی بر پژوهش های تقاضا محور و کاربردی بوده تا بتواند گرهی از مشکلات نظام بانکی کشور بگشاید.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی برگزاری همایش سالانه بانکداری الکترونیک، نشست های علمی برای رهنمودهای سیاستی و مشاوره های اقتصادی به مدیران ارشد اقتصادی کشور، مصاحبه های علمی و برگزاری نشست های تخصصی، انتشار کتب و مقالات مختلف، انتشار سه نشریه تخصصی با رتبه علمی پژوهشی و دو ماهنامه تازه های اقتصاد را از جمله فعالیت های این پژوهشکده برشمرد.

دیواندری از آغاز سومین دوره دکتری تخصصی پژوهش محور در پژوهشکده پولی و بانکی خبر داد و یکی دیگر از اقدامات این پژوهشکده را تقدیر از چهره های ماندگار نظام بانکی در قالب جشنواره مرحوم دکتر نوربخش برشمرد.

دیواندری در ادامه به برخی از طرح های پژوهشی انجام شده در پژوهشکده پولی و بانکی اشاره کرد و تورم تک رقمی پایدار، طرح های جاری بانک مرکزی و تحقیق برای ارائه کارت های اعتباری به شکلی که در دنیا ارائه می شود را از جمله این طرح ها برشمرد.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی اظهارداشت: تحقیق و پژوهش درباره بانکداری اسلامی و تضمین سند راهبردی بانکداری اسلامی که از جمله تاکیدات و دغدغه های رییس کل بانک مرکزی است، از جمله موضوعاتی است که پژوهشکده بر روی آن تمرکز داشته و این سند در مرحله نهایی است.

وی با یادآوری برخی از رقابت های ناسالم بین بانک ها گفت: در حال حاضر همکاری بسیار خوبی بین پژوهشکده پولی و بانکی و معاون نظارتی بانک مرکزی برقرار است؛ معاونت نظارتی بانک مرکزی البته با برخی دیگر از مراکز علمی و دانشگاهی نیز در ارتباط است.

به گفته دیواندری، از سال گذشته و با تغییر سیاست های پژوهشکده تمرکز بر انتشار کتب کاربردی در نظام بانکی به جای کتب آموزشی و درسی بوده است.

وی به برگزاری کنفرانس بانکی و اقتصادی ایران و اروپا اشاره کرد و افزود: قرار بر این است که این همایش یکبار در ایران و یکبار در اروپا برگزار شود؛ از آنجایی که این همایش سال گذشته در تهران برگزار شده بود، برای سال جاری و با همکاری پزوهشکده پولی و بانکی در شهر فرانکفورت برگزار شد.

رییس پژوهشکده پولی و بانکی درباره ششمین همایش بانکداری الکترونیک گفت: این همایش سالیانه که از جمله فعالیت های پژوهشکده پولی و بانکی است در سال جاری با رویکردهای جدید و با هماهنگی با معاونت فناوری بانک مرکزی برگزار می شود.

دیواندری درباره معرفی پژوهشگران برتر نظام بانکی در سال جاری نیز گفت: تاکید داشتیم که داوری دقیقی بر آثار علمی ارسال شده داشته باشیم؛ بر این اساس هیات داوران ۳ مدیر پژوهشی منتخب را با برآورد امتیارهای عملکردی آنها سنجید.

به گفته وی، از ۲۸ پژوهشگر منتخب ۵ نفر از بانک مرکزی، ۴ نفر توسط نظام بانکی و ۱۲ نفر از درون بانک ها انتخاب شده اند. همچنین از آنجایی که هیچ یک از کتب حائز حداقل امتیازات نشده بودند، برای سال جاری کتاب سال برتر انتخاب نشدند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.