مديرعامل موسسه اعتباري ثامن در همايش مديران ثامن گفت: بايد با استفاده از توان پرسنل نرخ مطالبات غيرجاري را تک رقمي کرد.
نرخ مطالبات غيرجاري بايد تک رقمي شود
نرخ مطالبات غيرجاري بايد تک رقمي شود
به گزارش دیوان اقتصاد، محمدابراهيم پورزرندي با تشريح اين مطلب که موسسه در شرايطي قرار دارد که نياز به تلاش و همتي بيشتر دارد، اظهار داشت: بايد با برنامه ريزي به گونه اي باشد که بتوان از مسير پيش روي عبور کرده و به هدف اوليه که اخذ مجوز بانک مرکزي و تبديل به موسسه است، برسيم و براي گام هاي بعدي و بزرگتر از امروز برنامه ريزي کرد.
مديرعامل موسسه اعتباري ثامن با تاکيد بر اينکه مجموعه ستاد و مديران تمام تلاش خود را براي پشتيباني صف به کار بايد مي بندد افزود: بايد همزمان با افزايش کيفيت خدمات بايد به سرعت ارائه خدمات توجه شود.
وي به تغييرات مديران استانها اشاره داشت و گفت: بنده در کميته انتصابات هيچ نقشي نداشته ام و اين کميته به صورت مستقل و با استقلال کامل و بر مبناي کارشناسي و با توجه به اصول حاکميت شرکتي انتخاب هاي خود را انجام داده است و براي هيچ فردي در اين کميته و مرحله از فعاليت ها و تغييرات صورت گرفته توصيه نداشتم به کار کميته انتصابات و کار کارشناسي آنان در ارزيابي و معرفي مديران اعتقاد دارم.
مديرعامل موسسه اعتباري ثامن به اولويت هاي معرفي مديران جديد هم اشاره داشت و تصريح کرد: در معرفي مديران جديد در موسسه اولويت بر اين اساس بود که از همکاران خود موسسه استفاده شود که اگر در اين بين شرايط مهيا نبود از همکاران شبکه بانکي در بيرون از موسسه هم دعوت به همکاري شود.
مديرعامل موسسه اعتباري ثامن خطاب به مديران استانها گفت: با همکاران شعب و روساي شعب به طور مستمر ارتباط داشته باشيد و جلساتي را براي ارتباط بيشتر داشته باشيد و در عين حال بازديدهاي دوره اي هم در دستور کار قرار گيرد همچنين با شرح وظايف جديد که به زودي ابلاغ مي شود اختيارات مديران استانها افزايش مي يابد.
به گفته وي با ساختار جديد بستري مناسب براي فعاليت هاي موسسه به حساب مي آيد که انتظار مي رود با اين شرايط بتوان رشد و تعالي موسسه شتاب بيشتري بگيرد.
اين مقام مسئول اشاره به آمارهاي نقدينگي بازار پول داشت و افزود: وضعيت نقدينگي بايد مديريت شده و به سمت و سويي هدايت شود که بتوان از آن بالاترين ميزان بهره وري و استفاده را داشت.
مديرعامل موسسه اعتباري ثامن به سپرده نزد بانک مرکزي براي اخذ مجوز اشاره داشت و عنوان کرد: به زودي باقي اين سپرده هم واريز مي شود و مراحل نهايي اخذ مجوز هم به اتمام مي رسد.
پورزرندي اعتماد را شرط اصلي يک موسسه دانست و يادآور شد: ميزان شفافيت و شفاف سازي را بايد به گونه اي بايد که مردم و مشتريان به مجموعه اعتماد داشته باشند.
مديرعامل موسسه اعتباري ثامن به شوراي راهبردي موسسه اشاره داشت: محورهاي اين شورا آينده مجموعه را بررسي و ترسيم ميکند.
وي با تاکيد بر اينکه بايستي بانکداري الکترونيکي را با شتاب بيشتري پيش برد افزود: در حوزه فناوري اطلاعات رشد خوبي را موسسه داشته است و در اين بين آموزش به همکاران و مشتريان را نبايد از ياد برد و بايد براي آن برنامه ريزي دقيق و منظمي را داشت.
پورزرندي به طبقه بندي مشاغل و فعاليت هاي معاونت طرح و برنامه هم اشاره داشت و اظهار داشت: براي رشد همکاران برنامه ريزي خوبي صورت گرفته است که به زودي شاهد آن خواهيم بود.
وي خاطر نشان کرد: مديران بايد تلاشي مضاعف را داشته تا به جايگاه واقعي خود در شبکه بانکي است برسيم.
قائم مقام مديرعامل موسسه اعتباري ثامن هم در اين همايش به مولفه هاي تاثيرگذار در موفقيت مديران پرداخت و تشريح اين مولفه ها گفت: تمامي مولفه هايي که نام برده مي شود تنها در شرايطي است که بتوان احساس امنيت در کارکنان را فراهم کرد که اين امر را بايد با تلاش در کار توسط مديران و توجه به فراهم شدن محيط آرام و بروز رفتار باثبات و ترغيب آن ها به نظر دادن فراهم مي شود.
محمود مرداني با تاکيد بر اينکه افزايش مشارکت کارکنان و روحيه مشارکتي از مواردي است که بايد در فعاليت هاي مديران مد نظر قرار گيرد اظهار داشت: شناخت خوب و مطلوب ديدگاه و تواناييهاي کارکنان بايد بخوبي بررسي شود.
وي افزود: از کارکنان بخواهيم به چشم انداز و ارزش هاي موسسه توجه جدي داشته باشند و در کانون فعاليت خويش قرار دهند.
قائم مقام مديرعامل موسسه اعتباري ثامن با بيان اين مطلب که ايجاد محيط دوستانه و ارزشي براي توليد فکر و راه حل توسط کارکنان را بايد نهادينه کرد گفت: ايجاد محيط چالشي براي تفکر سازماني و به چالش کشيدن و نقد هم نبايد مورد غفلت واقع شود.
وي در خصوص ارتباط با همکاران و اطلاع رساني در بين همکاران موسسه خاطر نشان شد: بايد تلاش شود اخبار دقيق، کامل ، صريح و صادقانه به کارمند منتقل شود و اين يکي از مولفه هاي يک مدير است.
معاون امور شعب موسسه اعتباري ثامن هم در اين همايش ضمن تاکيد بر رعايت نظم و انضباط در سخنان خود توصيه ها و انتظارات از مديران را بيان کرد و گفت: بازرسي از شعب را در دستور کار قرار داده و ضمن اينکه اين بازرسي ها انجام مي شود دقيق گزارش ها تهيه شده تا بتوان نتايج خوبي را از آن داشت.
عبدالکريم قوامي فر خطاب به مديران جديد معرفي شده اظهار داشت: شما به سازماني دعوت شده ايد که مهارت، صداقت، اخلاق، سلوک و دانايي در آن از اهميت ويژه اي برخوردار است .
وي اضافه کرد: در سيستم بانکي، نظم جايگاه نخست را دارد و اگر به اين نکته توجه کنيد بايد توجه داشته باشيد به طور قطع در آينده شغلي خود، موفق خواهيد بود .
قوامي فر در ادامه سخنان خود با بيان اينکه مشتريان عزيز ترين افراد براي موسسه هستند، توجه به مشتري مداري و احترام به مشتري و رفتار صادقانه و دلسوزانه با آنان را امري ضروري خواند و خاطر نشان کرد: همين عوامل باعث شده که موسسه ثامن يکي از مجوعه هاي برتر در حوزه پولي و مالي کشور و نظام بانکي مطرح باشد .
وي تصريح کرد: در فضاي رقابتي کنوني بايد با قدرت و سرعت بيشتر حرکت کنيم و گام به گام به موفقيت هايمان بيافزاييم.
مشاور عالي مديرعامل موسسه اعتباري ثامن هم در اين مراسم به بيان بازآفريني کسب و کار پرداخت و اظهار داشت: ستاد و صف موفق ستاد و صفي است که انديشه هاي خلاق در آن حاکم باشد زيرا خلاقيت سبب مي شود سازمان به طرف رشد و کمال حرکت كند.
مشاور عالي مديرعامل موسسه اعتباري ثامن افزود: در موسسه ثامن يک بازار رقابتي ايجاد کرده ايم که در اين بازار همکاراني که بيشتر تلاش کنند و تجربه بيشتري کسب کنند ، سريعتر پيشرفت خواهند کرد.
فتحعلي خوشبين به بررسي مشکلات و تنگناهاي موجود در بازار پرداخت و خواستار توجه بيش از پيش به بهره وري و رشد موسسه شد.
وي در بخشي از سخنان خود به ساعت کاري هم اشاره داشت و افزود: نبايد خود را مختص يک ساعت کاري خاص محدود کرد.
خوشبين خاطرنشان شد: روحيه همکاري و همفکري در زماني افزايش خواهد يافت که همه براي رسيدن به يک هدف تلاش کنيم، پس از همه مديران انتظار اين تلاش را داريم.
همچنين مدير امور شعب استان خراسان رضوي به نمايندگي از استانها گزارشي را ارائه دادند که در اين گزارش پيشنهادات و نقدهايي هم بود.
معاون طرح و برنامه موسسه اعتباري ثامن با تاکيد بر اينکه اين معاونت براي رشد همه همکاران در مديريت سازمان و روشها برنامه ريزي هايي را داشته است گفت: براي حوزه هايي همانند بانکداري الکترونيک و تحقيق و پژوهش برنامه هاي مدوني را داريم که به زودي در شبکه ابلاغ مي شود.
امير بيات ترک با بيان اين مطلب که عصر امروزي را عصر فرامدرن ناميده اند گفت: عصر امروزي داراي ويژگي تغيير مداوم و پيچيدگي ساختارهاست، در چنين شرايطي تنها مديراني مي توانند با موفقيت عمل کنند که اطلاعات مناسب و به روز و جامعي را از نحوه عملکرد سازمان خود داشته و تصميمات درست و به موقعي را براي بهبود مداوم سازمان خود،متناسب با تغييرات موجود اتخاذ نمايند.
همچنين فرتوک زاده مشاور مديرعامل هم در اين همايش سخنراني در خصوص خلق ارزش براي موسسه و مشتريان بيان داشتند.
وي در خصوص ايده ها و خلق ارزش افزود گفت: فضاي تحقيق و نوآوري هرچه بيشتر در سازمان گسترش بايد داشته باشد و اين فضا بايد رشد و نتايج خود را در شعب و آمارها نشان دهد.
وي اضافه کرد: امروزه با توجه به رقابتي بودن محيط و بهبود فناوري که در فرآيندهاي تحويل خدمات صورت گرفته است ، در صنعت بانکداري تمرکز استراتژيک از مقوله هاي قيمت و جنبه هاي فني به جنبه هاي کيفيت خدمات و رضايت مشتري تغيير پيدا کرده است.
در اين همايش تعدادي از معاونين و مديران ستادي و سرپرستي خراسان رضوي مطالب را ايراد فرمودند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد