کاهش هزینه مبادلات بانکی

مدیرعامل بانک ملت اعلام کرد:

کاهش هزینه مبادلات بانکی

جمعه, ژانویه 20, 2017 - 10:46 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

مدیرعامل بانک ملت از کاهش هزینه های ناشی از مبادلات و قیمت تمام شده خدمات در نظام بانکی به واسطه به کارگیری بانکداری الکترونیک خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد، هادی اخلاقی در گفتگو با ایبِنا درباره وضعیت بانکداری الکترونیک در کشور و میزان ارائه خدمات نوین در شبکه بانکی کشور گفت: در نظام بانکی از ۱۰ سال قبل تصمیم گرفته شد تا سهم استفاده از تکنولوژی در بانکداری افزایش یابد.
مدیرعامل بانک ملت اظهارداشت: این موضوع از افزایش تعداد پایانه های فروشگاهی شروع و به دستگاه های خودپرداز بانک ها رسید. همچنین دستگاه های خوددریافت و کیوسک بانک سیارهایی (کش لس) که وجود دارد در کنار تنوع بخشی خدمات، از تلاش هایی است که در توسعه بانکداری الکترونیک صورت پذیرفت.
اخلاقی ادامه داد: هر ابزاری که امکان ارائه خدمات غیرحضوری را برای مشتریان بانک ها فراهم می کند در نظام بانکی گسترس یافت که این موضوع دستاوردهایی را برای بانک ها به همراه داشته است.
وی افزود: یکی اینکه منجر به این شد که میزان و سطح دسترسی مردم به نقل و انتقال وجوه افزایش یابد. یعنی اگر قرار بود در گذشته فردی برای انجام امور خود ۱۰ مرتبه در ماه به بانک مراجعه کند، حالا ممکن است یکبار هم نیاز پیدا نکند.
مدیرعامل بانک ملت همچنین از کاهش هزینه های ناشی از تبادل در عملیات بانکی سخن گفت و افزود: اقتصاددانان اینگونه هزینه ها را در محاسبات خود وارد می کنند.
به گفته اخلاقی، با خارج شدن برخی از خدمات از داخل شعب به بانکداری الکترونیک و فضای مجازی امکانی را فراهم کرد که بانک ها بتوانند درباره ارائه خدمات فکر دیگری کنند. بانک ها در گذشته بخشی از ظرفیت های خود را صرف خدمات ارائه شده در شعبه می کردند، اما امروز این فرصت را دارند که محصولات دیگری را طراحی کنند و این موضوع به تخصصی تر شدن و حرفه ای عمل کردن بانک ها کمک می کند.
وی خاطرنشان کرد: از سویی قیمت تمام شده خدمات برای بانک ها به دلیل اینکه نیروی انسانی به عنوان پرهزینه ترین بخش در بانکداری الکترونیک کاربرد پایینی دارد، کاهش یافته و بهره وری نیروی انسانی نیز در نظام بانکی کشور افزایش یافته است.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: تقریبا تمام بانک ها به ایجاد ابزارهای نوین و بانکداری الکترونیک توجه ویژه کرده اند به این دلیل که بتوانند هزینه تمام شده خدمات را از این بستر کاهش دهند. همچنین اینکه خدمات نوین در بانک ها به یک ابزار رقابتی تبدیل شده است.
اخلاقی تاکید کرد: اگر تا دیروز جذب مشتری برای بانک ها یک مزیت محسوب می شد امروز دیگر یک امر واجب و باید شده است و بانک ها باید در سبد خدمات خود این موضوع را در نظر بگیرند. بانک ها در تلاش هستند تا سطح بهتری از خدمات را برای مشتریان خود فراهم کنند.
وی تصریح کرد: به صورت کلی در سطح نظام بانکی، امروز وضعیت بانک ها حتی در مقایسه با کشورهای همجوار از منظر بانکداری الکترونیک قابل اتکا و مناسب است در حالی که وقتی شروع کردیم از کشورهای دیگر عقب تر بودیم و فاصله داشتیم.
مدیرعامل بانک ملت درباره طرح های این بانک در زمینه بانکداری الکترونیک با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد تعاملات بانکی در این حوزه را در اختیار دارد افزود: این میزان تا ۴۲ درصد هم قابل افزایش بوده و در برخی سال ها محقق شده است.
اخلاقی اظهارداشت: بانک ملت تا پایان امسال حداقل در حوزه بانکداری الکترونیک و با استفاده از این بستر در صدد این است که تا ۵ خدمت جدید در بازار عرضه کند. برای این موضوع ما بستری را نیاز داشتیم اجرا کنیم که این موضوع تحت عنوان ملت شاپ (شاپ کارت) به تازگی رونمایی شده است.
وی از کمک این کارت به نظام اقتصادی کشور سخن گفت و افزود: این کارت ها همچنین می توانند از رشد بی دلیل و غیرهدفمند نقدینگی در کشور جلوگیری کند. از سویی نیز رونق بخش تولید و خدمات کشور است و این بستر امروز فراهم شده است و ما خدماتی که بر روی این بستر خواهیم گذاشت ارزش افزوده قابل توجهی برای بخش خدمات و تسهیلات مناسبی نیز برای استفاده کنندگان از آن ارائه خواهیم داد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.