محسن پور کیانی با اشاره به اینکه تاسیس بانک برای شرکت وجود ندارد گفت: در پی خریداری سهام یکی از بانک ها که دارای وضعیت مطلوب می باشد هستیم تا نیاز بیمه ایران را در این زمینه مرتفع کنیم.
با خرید سهام بانکی ؛بیمه ایران را احیا می کنیم
با خرید سهام بانکی ؛بیمه ایران را احیا می کنیم
به گزارش دیوان اقتصاد،پورکیانی ادامه داد: در مورد توانگری مالی این شرکت افزود:بحث کاهش توانگری مالی به عوامل مختلفی ازجمله خسارت معوق بر می گردد بطور که حتی با اعلام رئیس کل بیمه مرکزی برای اینکه ذخایر مثلثی می تواند در ۳ سال گذشته گرفته شود. اما با توجه به تصمیم هیات مدیره ذخایر خسارت معوق در بیمه ایران در سال ۹۴ حدود ۹۰۰ میلیارد تومان بیشتر از سال ۹۳ گرفته شود.
وی خاطر نشان کرد:عدم ارزیابی دارائی های شرکت به قیمت روز و مغایر آئین نامه ۲۸با ۵۸ بیمه ارزیابی توانگری از ۸۳ به۴۰ درصد تقلیل یافت.پور کیانی با اشاره به اینکه کاهش توانگری مالی بیمه ایران به منزله عدم تعهد نیست افزود؛ در حال حاضر ۶ سناریو برای افزایش توانگری مالی بیمه ایران پیش بینی کردیم که در هیات مدیره در حال بحث و بررسی است که یکی از مهمترین مواردافزایش سرمایه است که از ۳۴۰۰ میلیارد تومان به ۱۰ هزار میلیارد تومان که از محل فروش شرکت های دولتی و بخشی نیز به صورت نقدی سایر دارایی ها دولت تامین خواهد شد
**بعد از تصویب شورای فنی خسارت پلاسکو پرداخت میشود
مدیرعامل بیمه ایران درباره اطلاعیهای که این شرکت که گفته بود یکی از موارد طبقات برج پلاسکو را بررسی و کارشناسی میکند گفت مبلغ آن یک مورد ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که پس از تصویب شورای فنی پرداخت میشود.محسن پورکیانی درباره بیمه ساختمان پلاسکو گفت: عبدالناصر همتی بعد از این حاثه مطلع شدند که شهرداری این تذکر را به هیئت مدیره ساختمان داده است.وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه کارشناسی آن یک موردی از واحدهای پلاسکو که بیمه ایران اعلام کرد که میخواهد آن را کارشناسی کند به کجا رسید؟ اظهار کرد: یکی از خسارتها ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که با توجه به اینکه خسارتش بالا بود باید مراحل بیشتری را طی میکرد و در شورای فنی، ارزیابیهای خاصی انجام میشده که در نهایت بعد از تصویب پرداخت خواهد شد.
**دلایل تاخیر روند رسیدگی بیمه گذاران پلاسکو اعلام شد
پور کیانی تصریح کرد:براساس آخرین وضعیت منتشر شده از بیمه ایران، خسارت پرداخت شده توسط این شرکت 83 میلیارد و 133 میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و خسارت آماده پرداخت 57 میلیارد و 130 هزار میلیون تومان است. همچنین تاخیر در روند رسیدگی بیمه گذاران واقع در پاساژ پلاسکو، دارای منشا بیرونی و خارج از حوزه اختیارات شرکت است که پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجعه ذی ربط اقدامات لازم در جهت پراخت خسارت این بخش نیز به عمل خواهد آمد.
**رشد ۱۵۰ درصدی فروش بیمه آتشسوزی بعد از حادثه پلاسکو
پورکیانی افزود: اگر تمام واحدهای پلاسکو پوشش بیمه آتشسوزی داشتند، خسارات جانی کسانی که با عجله برای برداشتن چک و مدارکشان وارد این ساختمان میشدند، کاهش مییافت.وی از رشد 150 درصدی فروش حق بیمه آتشسوزی در شرکت بیمه ایران بعد حادثه پلاسکو خبر داد و افزود: بیمه آتشسوزی یک بیمه اختیاری است و ما نمیتوانیم برای داشتن آن، اجبار ایجاد کنیم، اما صنعت بیمه میتواند در این رابطه فرهنگسازی کند.
وی ادامه داد: وقتی اتفاقی میافتد مردم به فکر میافتند پوششهای لازم را داشته باشند که این یک فضای هیجانی است، اما این یک فرصت است تا مزایای اینگونه بیمهنامهها معرفی شود.وی از شروع طرح جامع اصناف برای ارائه پوشش بیمهنامههای لازم خبر داد و گفت: در این رابطه جلسهای با رئیس شورای اصناف داشتهایم، شاید بتوان برنامهریزی جامعتری کرد و اصناف بیشتری را تحت پوشش قرار داد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد