با تسهیلات بانک صادرات شاغل شوید

اختصاصی

با تسهیلات بانک صادرات شاغل شوید

بنا به اعلام سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی، نرخ بیکاری به کمترین عدد در چهار دهه گذشته کاهش پیدا کرده است.

به گزارش دیوان اقتصاد، آنطور که وزیر اقتصاد اعلام کرده است، در پاییز امسال ۷۰۵ هزار شغل جدید ایجاد شده و نرخ بیکاری به کمترین عدد (۷.۶ درصد) در ۴ دهه گذشته رسیده است. این ارقام به منزله آن است که تا امسال، سه برابر متوسط سالانه افزایش اشتغال در دولت قبل ایجاد شده است.
همچنین به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نرخ بیکاری در پاییز1402 به پایین‌ترین میزان در ۴۰ سال گذشته رسید که در این بازه زمانی، کم‌نظیر است.
علاوه براین اخیرا، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با بیان اینکه نتایج رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران نشان می‌دهد که در سال گذشته ۹۱ درصد صادرات توسط ۱۰۰ شرکت برتر انجام شده، گفت که در بین ۵۰۰ شرکت برتر، شرکت‌های پتروشیمی‌ بیشترین ارزآوری، شرکت‌های نفتی بیشترین فروش و بانک‌ها بیشترین اشتغال را داشته‌اند.
آنطور که این مقام مسئول عنوان کرده، در حوزه اشتغال بر اساس رتبه بندی سال ۱۴۰۱، بانک‌ها بیشترین اشتغال را داشته‌اند و همین نتایج، نقش بانک‌ها در مسیر اشتغالزایی را عنوان می‌کند.
بر اساس آخرین آمارها، در راستای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال در کشور، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۱.۸ هزار میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به متقاضیان تسهیلات اشتغال توسط بانک‌ها پرداخت شده است. 
 بطوریکه از ابتدای سال جاری تا ۲۴ دی ماه با توجه به منابع قرض‌الحسنه در اختیار بانک‌های عامل، مبلغ ۳۱.۸ هزار میلیارد تومان به متقاضیان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال پرداخت شده است. از این میزان تسهیلات ۱۳.۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید و از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری بوده و مبلغ ۱۸.۱ هزار میلیارد تومان بابت تمدید تسهیلات اشتغال سال ۱۴۰۱ بوده است.
این ارقام از عزم جدی بانک‌ها برای حرکت مداوم چرخ اقتصاد کشور حکایت دارد. اما ذکر این نکته خالی از لطف نیست که هدف کارآفرینی اشتغال زایی نیست، بلکه خلق ارزش افزوده جدید بوده و کارآفرین بدنبال ایجاد ارزش افزوده است. بنابراین حمایت بانکها از اشتغالزایی و کارآفرینی می‌تواند اثرات مثبت دیگری برای کشور به همراه داشته باشد.‌
یکی از بانکهایی که همواره در این مسیر تلاش کرده است، بانک صادرات است. بانک صادرات ایران اخیرا با معرفی طرح «تیمچه» و ارائه تسهیلات به متقاضیان برای گسترش کسب و کارها یا استارت آن، گام برداشته است. این بانک با هدف تسهیل پرداخت تسهیلات کوتاه‌مدت برای صاحبان کسب و کار و مشاغل، طرح جدید تسهیلاتی «تیمچه» را به شعب خود ابلاغ کرده است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت آن با مراجعه به شعب سراسر کشور اقدام کنند.

برهمین اساس، مشتریان حقیقی و حقوقی، صاحبان مشاغل و کسب و کار می‌توانند با حداقل سه ماه سپرده‌گذاری در شعب بانک صادرات ایران، به میزان 250 درصد معدل موجودی در قالب طرح جدید «تیمچه»، تسهیلات سه ماهه دریافت کنند.
بنابر اعلام بانک صادرات ایران، صاحبان مشاغل و کسب و کار می‌توانند با حداقل سه ماه سپرده‌گذاری در شعب بانک صادرات ایران، به میزان 250 درصد معدل موجودی تسهیلات سه ماهه دریافت کرده و بلافاصله با تسویه آن در سررسید و نگاهداشت موجودی، به فواصل سه ماهه متوالی تا 550 درصد میانگین سپرده خود، این تسهیلات را تمدید کنند.
بر همین اساس، صاحبان مشاغل و کسب و کار با افتتاح حساب در قالب این طرح و در پایان ماه سوم، می‌توانند تسهیلات سه ماهه به میزان 250 درصد معدل موجودی خود دریافت کنند. از طرفی، در صورت حفظ موجودی در ماه ششم ضمن تسویه تسهیلات اول، می‌توانند به میزان 350 درصد میانگین سپرده و در صورت ادامه سپرده‌گذاری و تسویه وام قبلی، در ماه‌های نهم و دوازدهم نیز به ترتیب 450 درصد و 550 درصد میانگین موجودی حساب خود را در دوره‌های بازپرداخت 3 ماهه، دریافت کنند.
لازم به ذکر است که حداقل مبلغ سپرده‌گذاری در این طرح، یک میلیارد ریال بوده و حداقل تسهیلات دو میلیارد و 500 میلیون ریال و حداکثر تسهیلات 30 میلیارد ریال در هر دوره تعیین و دامنه بازپرداخت این تسهیلات بین 2 تا 6 ماه به صورت یکجا در سررسید اعلام شده است.
در پایان خاطر نشان می‌سازد، بانک صادرات ایران با تکیه بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نظام بانکی در حمایت از تولید همواره تلاش کرده است تا در حد توان، به تناسب شرایط نقدینگی و اعتبار موجود برای حل معضلات واحد‌های تولیدی گام بردارد. این بانک در تمامی مقاطع آمادگی خود را برای مانع‌زدایی از تولید، اشتغال‌زایی و کمک به تحقق اهداف توسعه‌ای و حمایتی دولت با تاکید بر اهمیت جذب منابع و هدایت موثر نقدینگی به سمت تولید و اشتغال در کشور، اعلام کرده است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.