کاهش ۴۸ درصدی تورم مواد غذایی در ایران

کاهش ۴۸ درصدی تورم مواد غذایی در ایران

طبق اعلام بانک جهانی، تورم مواد غذایی ایران در سال گذشته ۴۸ درصد کاهش پیدا کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، علیرضا پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، در صفحه خودش در فضای مجازی نوشت: طبق اعلام بانک جهانی، تورم غذایی ایران در سال ۱۴۰۲ در حالی ۴۸ درصد کاهش پیدا کرد که در همان سال با مدیریت وزارت جهاد کشاورزی نیمی از کالاهای مشمول ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی، به تالار دوم منتقل شده است.

وی همچنین اعلام کرد: در سال جاری نیز با تدابیر اتخاذ شده این رویه ادامه خواهد داشت.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.