تسریع روند پرداخت خسارت فرهنگیان، بزرگ‌ترین دستاورد بیمه معلم 

امینی مدیرعامل اذعان کرد:

تسریع روند پرداخت خسارت فرهنگیان، بزرگ‌ترین دستاورد بیمه معلم 

مدیرعامل شرکت بیمه معلم طی نشستی مشترک با مدیران ستاد آموزش و پرورش و ادارات ‌کل‌ 9 استان آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان،قم، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان و یزد طرف قرارداد، از تسریع روند پرداخت خسارت‌های فرهنگیان خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد، در این نشست که در اصفهان برگزار شد، مفید امینی، مدیرعامل بیمه معلم، ضمن تبریک روز بسیج دانش‌آموزی اعلام کرد: اگرچه بیش از یک ماه از شروع سال تحصیلی گذشته است، اما مجددا مایلم از این تریبون نیز بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی را به تمامی فرهنگیان شریف و دانش‌آموزان سختکوش تبریک بگویم و ابراز امیدواری کنم که دانش‌آموزان کشورمان با بهره‌گیری از حضور آموزگاران فرزانه خود نهایت بهره‌مندی را ببرند و در مسیر آبادانی کشورمان گام بردارند.

مدیرعامل بیمه معلم در ادامه با اشاره به آغاز دوره جدید وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: باحضور جناب آقای دکتر کاظمی به عنوان وزیر آموزش و پرورش، به طور قطع شاهد رفع کمبودها و کاستی‌ها خواهیم بود؛ حضور بیمه معلم به عنوان بیمه‌گر کارکنان محترم ستاد وزارتخانه و فرهنگیان  ۹ استان، افتخار بزرگی برای همه ماست که با ارائه خدماتی شایسته فرهنگیان تلاش خواهیم کرد پاسخگوی اعتماد آن‌ها باشیم.

امینی در ادامه تصریح کرد: همانطور که مستحضر هستید، شرکت بیمه معلم در سال ۱۳۷۳ با نام «شرکت بیمه صادرات و سرمایه‌گذاری» تاسیس شد اما با تغییر سهامدار آن در سال ۱۳۸۷، نام آن به «بیمه معلم» تغییر پیدا کرد. فلسفه این تغییر، توسعه ارائه خدمات به جامعه فرهنگیان است که با یاری خداوند و همت تمامی عزیزان وزارت آموزش و پرورش توانسته‌ایم همواره ایفاگر این ماموریت مهم و ویژه باشیم.

او با اشاره به قرارداد بیمه معلم با وزارت آموزش و پرورش طی سال‌های متمادی گفت: اگرچه برای مدت محدودی افتخار ارائه خدمات بیمه‌ای به فرهنگیان بزرگوار را از دست دادیم اما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا بتوانیم این توفیق را مجددا بدست آوریم.اکنون بیمه معلم با افتخار به فرهنگیان ۹ استان و ستاد وزارتخانه خدمات بیمه‌ای ارائه می‌دهد و به لطف خداوند با گزارش‌هایی که از ادارات کل آموزش و پرورش، شعب استانی و مرکز تماس مشتریان بدست آورده‌ایم، توانسته‌ در مسیر جلب رضایت بیمه‌گزاران فرهنگی خوش بدرخشد.

مدیرعامل بیمه معلم افزود: در حوزه بیمه حوادث دانش‌آموزان نیز تلاش کردیم از یک سو با کاهش حق بیمه و از سوی دیگر با افزایش دامنه پوشش‌ها، خدمات جامع و کامل‌تری را ارائه دهیم. همچنین با طراحی نرم‌افزار ویژه بیمه حوادث دانش‌آموزان بر آن شدیم بدون نیاز به حضور والدین دانش‌آموزان به مدارس یا واحدهای پرداخت خسارت، به صورت آنلاین هزینه‌ها و خسارات بارگذاری شوند و روند رسیدگی و پرداخت خسارات به سرعت انجام شود.

امینی در پایان با برشمردن دستاوردها و موفقیت‌های شرکت بیمه معلم طی یک‌سال اخیر، اعلام کرد: افزایش سرمایه، کسب رتبه اول حاکمیت شرکتی در صنعت بیمه، تحت پوشش قراردادن حدود ۳ میلیون بیمه‌گزار طی مراسم اربعین حسینی، قرارداد با سازمان‌هایی همچون هلال‌احمر، فنی‌حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، صنایع شیر پگاه، گروه سایپا و…، کسب توانگری مالی ۱۴۳ و قرار گرفتن در سطح یک این رتبه‌بندی و رشد قابل توجه پورتفو، ایجاد نخستین مرکز نوآوری در صنعت بیمه و… از جمله دستاوردهای بیمه معلم طی یک‌سال اخیر است.

مهدی نیکفر مدیرکل رفاه و پشتیبانی آموزش و پرورش نیز در ادامه این نشست با تقدیر ازتلاش‌های بیمه معلم برای ارائه خدمات ارزنده به فرهنگیان گفت: از زمانی که بیمه معلم به عنوان بیمه‌گر وزارتخانه و فرهنگیان ۹ استان انتخاب شد، ارائه خدمات بیمه‌ای در مسیر شفاف‌تر و سریع‌تری قرار گرفت؛ البته که از شرکت متعهد و خوش‌آوازه‌ای همچون بیمه معلم همین انتظار هم می‌رفت.

نیکفر در ادامه با اشاره به راهبردهای استراتژیک مدیرعامل و هیات‌مدیره بیمه معلم گفت:پیش از انعقاد این قرارداد، طی سلسله جلساتی که به منظور تبیین خواسته‌ها ونیازهای جامعه فرهنگیان از بیمه‌گر برگزار می‌شد، متوجه عمق نگاه مدیریتی جناب آقای امینی و هیات‌مدیره محترم شده بودیم که تجلی این راهبردها در کیفیت و کمیت بالای ارائه خدمات بیمه‌ای به بیمه‌گزاران نمایان شده است.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پایان تصریح کرد: وعده دکتر امینی در خصوص تسریع روند پرداخت خسارت‌ها و افزایش تعداد مراکز خدمت‌رسانی ویژه فرهنگیان سبب اطمینان خاطر جامعه فرهنگی شده است و امیدواریم همچنان شاهد تکاپوی بیمه معلم در به ثمرنشاندن اهدافش باشیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.