با تلاش متخصصان کارگاه اسکلت فلزی تعمیرگاه مرکزی، برای نخستینبار در فولاد مبارکه، دو تاندیش 60 تنی ساخته و به ناحیه فولادسازی تحویل شد.
ساخت دو تاندیش 60تنی در فولاد مباركه برای نخستینبار
ساخت دو تاندیش 60تنی در فولاد مباركه برای نخستینبار
به گزارش دیوان اقتصاد، به گفته ناصر رضایی، تکنسین آمادهساز کارگاه اسکلت فلزی تعمیرگاه مرکزی، در ساخت این تجهیز که جزو تجهیزات حساس و استراتژیک فولاد مبارکه است، تماماً از توان و تخصص نیروهای کارگاه اسکلت فلزی استفاده شده است.
در همین زمینه، بهزاد مؤمنی، سرپرست قسمت عملیات حرارتی افزود: با توجه به مواد و جنس خاص استفادهشده در ساخت این تجهیز، پروسه جوشکاری و عملیات حرارتی آن بسیار خاص و پرچالش بود که با اتکا به توان مهندسی و اجرایی قسمت عملیات حرارتی کارگاه اسکلت فلزی با موفقیت انجام شد.
معاد سلطانی، سرپرست قسمت آمادهسازی، برنامهریزی و نقشهکشی افزود: مراحل ساخت این تجهیز شامل نقشهکشی، تهیه متریال، آمادهسازی، مونتاژ و جوشکاری با حساسیت و دقت بالا در کارگاه اسکلت فلزی انجام شد. همچنین با توجه به ابعاد بزرگ تجهیز و وزن 20 تنی آن و همچنین نیاز به دقت زیاد در ساخت این تجهیز، تمامی مراحل ساخت، طبق دستورالعملها و استانداردهای معتبر انجام پذیرفت و کیفیت ساخت تجهیز با استفاده از روش تستهای التراسونیک و مغناطیسی مورد تأیید قرار گرفت.
علی سعیدی، رئیس کارگاه اسکلت فلزی فولاد مبارکه نیز با بیان اینکه در ابتدای بهرهبرداری، این تجهیز از خارج از کشور وارد میشد، گفت: طی سالهای اخیر تاندیشهای موردنیاز فولاد مبارکه از طریق بومیسازی، در شرکتهای سازنده داخلی ساخته و به شرکت تحویل میشده است؛ اما ازآنجاکه در تابلو اهداف این واحد، مشارکت در ساخت قطعات و تجهیزات خطوط تولید شرکت بهعنوان یکی از اهداف اصلی دیده شده و با توجه به وجود تخصص و ظرفیتهای قابلتوجه همکاران کارگاه اسکلت فلزی در ساخت قطعات، مقرر شد جهت ساخت این تاندیشها در کارگاه اسکلت فلزی فولاد مبارکه اقدام شود و این امر خوشبختانه با موفقیت و قیمت تمامشده بهمراتب کمتر از خرید از شرکتهای بیرونی انجام شد.
وی با بیان اینکه هزینه ساخت این تجهیز در فولاد مبارکه نسبت به هزینه ساخت در کارگاه شرکت بیرونی حدود 50 درصد کاهش و درنتیجه صرفهجویی برای فولاد مبارکه در برداشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای این کارگاه، مسلماً در تعامل با نواحی مختلف سازمان، ساخت چنین قطعاتی با درخواست واحدهای ذیربط در کارگاه اسکلت فلزی امکانپذیر خواهد بود و نواحی مختلف میتوانند با ارائه درخواستهای خود از توانمندیهای این بخش در تأمین داخلی تجهیزات و قطعات موردنیاز بهره ببرند.
سعیدی در خاتمه از همیاری و همکاری همکاران کارگاه اسکلت فلزی، کارگاه ساخت، قسمت برنامهریزی کارگاه تعمیرات و ساخت و شرکت سازه پیشگام، پیمانکار راهبری کارگاه اسکلت فلزی و همچنین از حمایتهای مدیریت ناحیه که همواره حامی اجرای چنین پروژههایی بودهاند، تشکر و قدردانی کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد