ساعت کار و شعب کشیک بانک ملی در ایام پایانی سال 1403 و تعطیلات نوروز 1404

ساعت کار و شعب کشیک بانک ملی در ایام پایانی سال 1403 و تعطیلات نوروز 1404

با هدف تامین نیازهای بانکی مردم در ایام پایانی سال جاری و تعطیلات نوروز 1404، به اطلاع همکاران می‌رساند که برنامه عملیات واحدهای منتخب ادارات کل ، ادارات امور و شعب مستقل به شرح زیر خواهد بود.

به گزارش دیوان اقتصاد، از روز شنبه 18 اسفند سال جاری تا پایان روز دوشنبه 27 اسفند 1403، به استثناء روزهای تعطیل رسمی، تمامی ادارات کل ادارات امور و شعب منتخب تا ساعت 16:00 به صورت یکسره فعال خواهند بود.

همچنین در روز سه‌شنبه 28 اسفند سال جاری (سه‌شنبه پایان سال)، به دلیل ملاحظات امنیتی و لزوم اتخاذ تمهیدات حفاظتی، ساعت پایان فعالیت تمامی واحدهای صف و ستاد در سراسر کشور 14:00 خواهد بود

شعب کشیک این بانک در روزهای چهارشنبه 29 اسفند ماه جاری، شنبه دوم فروردین،یکشنبه سوم فروردین و دوشنبه چهارم فروردین سال1403  از ساعت 9 تا 12 به ارایه خدمات بانکی به مشتریان می پردازند.

به علت مقارن شدن پنجشنبه  30 اسفندماه(سال کبیسه) با ایام ضربت خوردن امام علی(ع) و همچنین حلول سال 1404 در ساعت 12:31،در صورت عدم تعطیلی این روز از جانب هیات محترم دولت، شعب منتخب کشیک از ساعت 9 تا 12 فعال خواهند بود.

 همچنین در صورت تعطیلی از سوی دولت،هیچ گونه فعالیت بانکی  انجام نخواهد شد و صرفا شعب منتخب جمع آوری وجوه فرآورده های نفتی فعال خواهند بود.

گفتنی است فعالیت واحدهایی که در محل های خاص مستقر بوده و در تمام ایام سال به صورت شبانه روزی به مشتریان خدمت رسانی می کردند، همانند روال قبل فعال خواهند بود.

شعب کشیک29 اسفندماه 1403 وایام نوروز1404

شعب کشیک 18 تا 20 اسفندماه 1403

شعب کشیک 21 تا 23 اسفندماه 1403

شعب کشیک 25 تا 27 اسفندماه 1403




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.