با برنامهریزیهای انجام شده، خدمات اداره غله و تعزیرات آرد و نان کیش در ایام نوروز و ماه رمضان افزایش یافت.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تمهیدات اداره غله و تعزیرات آرد و نان کیش برای ایام نوروز و ماه رمضان
تمهیدات اداره غله و تعزیرات آرد و نان کیش برای ایام نوروز و ماه رمضان

به گزارش دیوان اقتصاد، با هدف افزایش کیفی وکمی خدمات در ایام نوروز نظارت شبانه روزی بر فعالیت نانوایی های جزیره تا پایان فروردین ماه افزایش یافت.
همچنین به منظور سهولت در دسترسی به نانوایی ها با توجه به افزایش تقاضا، یک دستگاه کانکس نانوایی سیار در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در کمپ نوروزی مصلی و یک دستگاه خودرو سیار نان در میدان پارس و منطقه مرجان مستقر شده اند.
راه اندازی مجتمع پخت نان (سنگک، تافتون و بربری) در فاز 7 صدف، راه اندازی نانوایی بربری یارانه ایی در فاز ۳ نوبنیاد ، میدان آرین و افتتاح واحد صنفی در دامون از دیگر اقدامات انجام شده در جهت افزایش عرضه نان درجزیره کیش است.
گفتنی است تغییر و افزایش ساعت پخت نانوایی های جزیره کیش تا ساعت 24 از دیگر اقدامات انجام شده برای افزایش خدمات دهی در ایام نوروز وماه رمضان است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 269,040 | |
دلار | - | 978,600 |
لیر | 26,900 | |
پوند | 1,276,000 | |
یوان | 136,200 | |
یورو | 1،073،600 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 994,050,000 | |
سکه تمام | 898,950,000 | |
سکه نیم | 605,000,000 |