سر درددل رؤسای شعب و نمایندگان بیمه لرستان باز شد

سر درددل رؤسای شعب و نمایندگان بیمه لرستان باز شد

در پنجمین روز از سفر منطقه‌ای پرویز خوشکلام خسروشاهی، وی و سه تن از مدیران کل بیمه مرکزی در شهر خرم آباد با مسئولان و کارکنان شعب و شبکه فروش دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش دیوان اقتصاد، این ملاقات‌ها در فضایی صمیمانه برگزار شد و نقش‌آفرینان صنعت بیمه در استان لرستان بی‌واسطه دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

بر اساس این گزارش، بیشترین گلایه و نگرانی شعب بیمه و نمایندگی‌ها از عملکرد کارگزاری‌های برخط و آینده شغلی بود که  رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به این دغدغه، ضمن تأکید بر رعایت مقررات و آیین‌نامه‌ها و امنیت شغلی شبکه فروش اظهار داشت: بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های روز برای توسعه کسب و کار و همچنین بازاریابی الکترونیکی در همه جای جهان امری پذیرفته شده است.

رئیس کل بیمه مرکزی، قابلیت‌های متنوع شعب و نمایندگی‌های فروش بیمه را در رشته‌های غیرشخص ثالث از جمله رشته‌های درمان، عمر و زندگی، مسئولیت و مهندسی تشریح کرد و افزود: اگر شبکه فروش، فضای بازاریابی و صدور خود را به گونه‌ای طراحی کند که بیمه‌نامه در حداقل زمان و با کمترین هزینه ممکن به دست مشتری برسد، مشکل رقابت ناسالم حل خواهد شد.

رئیس شورای عالی بیمه از آمادگی نهاد ناظر برای اصلاح آیین‌نامه‌ها در جهت رفع چالش‌ها و دغدغه‌های شبکه فروش سخن گفت و تصریح کرد: تخلف از سوی هر یک از بازیگران صنعت بیمه سر بزند در نهاد ناظر مطرح و با متخلفان برخورد می‌شود و بین شبکه فروش و کارگزاران برخط و شرکت‌های بیمه هیچ‌گونه تقاوتی وجود ندارد.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: در صورتی که شرکت‌های بیمه در چارچوب قوانین و آیین‌نامه‌های مصوب رفتار کنند پدیده رسوب حق بیمه هیچ‌گاه اتفاق نخواهد افتاد.

مدیران شعب و نمایندگان شرکت های بیمه چه گفتند؟

رئیس شعبه شرکت بیمه میهن در خرم آباد با ابراز شگفتی از حضور مرد اول صنعت بیمه در استان لرستان این اتفاق را نقطه شروع شکل‌گیری ادبیات مشترک بیمه مرکزی و شهرستان‌ها توصیف کرد و افزود: همین که نمایندگان بیمه در کوچه پس کوچه‌های شهرستان‌ها می‌توانند مسائل و مشکلات خود را رودررو با رئیس کل بیمه مرکزی مطرح کنند یعنی صنعت بیمه به بلوغ مدیریتی رسیده است.

وی در ادامه در خصوص موضوعاتی نظیر: فرایند پرداخت افت قیمت خودرو، تسهیل مجوز نمایندگی، نسبت خسارت و توسعه فرهنگ بیمه، نقطه نظرات خود را ارائه کرد.

در ادامه بازدیدها، خسروشاهی و همراهان در شعبه بیمه سرمد حاضر شدند و بار دیگر گلایه‌ها از شیوه رقابت کارگزاری‌های برخط مطرح شد.

رئیس شعبه سرمد در خرم آباد با تأکید بر ضرورت فعالیت استارت‌آپ‌ها در صنعت بیمه، نسبت به تهدید امنیت معیشت نمایندگان ابراز نگرانی کرد.

وی در همین راستا گفت: اگر فعالیت کارگزاری‌های برخط در چارچوب قوانین باشد و از خط قرمز مقررات عبور نکنند هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

در ادامه همکاران شعبه شرکت سرمد مسائلی نظیر: رسوب حق بیمه در کارگزاری‌های برخط، اختلاف نرخ حق بیمه و دانش ناکافی فنی برخط‌ها را مطرح کردند.

بر اساس این گزارش، دامنه بحث در خصوص کارگزاری های برخط تا شعبه بیمه رازی نیز ادامه پیدا کرد و مدیر این شرکت اظهار داشت: نگاه یکسان شرکت‌های بیمه به نمایندگی‌ها و کارگزاری‌های برخط می‌تواند بخش اعظم تعارض‌ها و سوتفاهم‌ها را برطرف کند.

رئیس شعبه بیمه رازی نیز با قدردانی از دغدغه‌مندی شبکه فروش گفت: اگر شرکت‌های بیمه نسبت به راه‌اندازی کارگزاری‌های برخط قدرتمند اقدام می‌کردند امروز ناگزیر نبودند برای جذب پرتفوی بیشتر، درخواست‌های فرامقرراتی استارت‌آپ‌ها را بپذیرند.

در پایان این بازدید، رئیس شعبه بیمه سرمد با ابراز خرسندی از حضور متولیان صنعت بیمه در شهرستان خرم آباد از برخی مطالبات غیرمنطقی بیمه‌گذاران در استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که شرایط به گونه‌ای پیش برود که سازمان‌های مستقر در استان، خواسته‌های خلاف مقررات را به صنعت بیمه تحمیل نکنند.

از سرمایه اعتماد صنعت بیمه صیانت کنیم

در حضور رئیس کل بیمه مرکزی در قدیمی‌ترین نمایندگی شرکت بیمه البرز هم مباحث مهمی مطرح شد.

مدیر این نمایندگی با بیان این مطلب که تخفیفات عجیب کارگزاری‌های برخط، قلب اعتماد مشتریان قدیمی نمایندگان شبکه فروش را نشانه می‌رود، اظهار داشت: نمایندگان شبکه فروش هم باید به روز شوند اما در میدان بازی رقابت ناسالم نمی‌توان دوام آورد.

این نماینده صنعت بیمه با گلایه از رانت اطلاعاتی کارگزاران برخط این پرسش را مطرح کرد که چگونه برخی از بازیگران بازار بیمه به راحتی به اطلاعات شخصی میلیون‌ها بیمه‌گذار دسترسی دارند و این امکانبرای شبکه فروش، میسر نیست.

گفت‌وگو با مسئول شرکت ارزیابی خسارت بیمه‌ای وسایل نقلیه موتوری، آخرین مرحله بازدیدهای رئیس کل در روز چهارشنبه بود و سپس با همراهان خود برای بازدید از مراکز بیمه‌ای در استان مرکزی به اراک سفر کردند.

گفتنی است رئیس کل بیمه مرکزی در حاشیه این بازدیدها با نماینده‌ای از شرکت تجارت نو هم دیدار و گفت‌وگو کرد.

شایان ذکر است این ملاقات‌ها و بازدیدهای فشرده در فضایی کاملاً صمیمانه و به دور از تشریفات معمول، صورت می‌گیرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.