قانون بودجه ۱۴۰۴، ظرفیتی بزرگ برای رفع ناترازی نظام بانکی

معاون وزیر اقتصاد اظهار کرد:

قانون بودجه ۱۴۰۴، ظرفیتی بزرگ برای رفع ناترازی نظام بانکی

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در مراسم گرامیداشت یک‌صدسالگی بانک سپه، احکام قانون بودجه ۱۴۰۴ و برنامه هفتم پیشرفت را، تکیه‌گاه و ظرفیتی بزرگ برای کمک به رفع مشکلات و ناترازی نظام بانکی، به‌ویژه بانک سپه خواند.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از شادا، عباس مرادپور معاون بانک و بیمه وزرات امور اقتصادی و دارایی "تغییر مدل‌های کسب‌وکار بانکی بخصوص تحولات دیجیتال"، "ورود شتابان هوش مصنوعی به عرصه"، "تحول رفتارها و انتظارات مشتریان و به‌ویژه مشتریان نسل جدید" و "رقابت تنگاتنگ مؤسسات مالی غیربانکی برخوردار از عناصری چون چابکی و نوآوری" را از جمله تغییرات شتابان صنعت بانکداری عنوان کرد که در آن، هم تهدید و هم فرصت وجود دارد و آینده متفاوتی را برای بانک‌ها رقم می‌زند.

مرادپور، برخورداری از شبکه گسترده شعب در سراسر کشور و پشتوانه اعتماد مردمی را، فرصت بی‌بدیلی برای بانک سپه خواند که با بهره‌گیری از دانش و تجربه طولانی خود، بانکداری شرکتی، بانکداری کسب‌وکار و بانکداری خرد را در کنار هم ارائه داده و مزیت‌های رقابتی ویژه‌ای را خلق کند.

وی با اشاره به موضوع ادغام چند مؤسسه و بانک نظامی در بانک سپه که موجب بروز مشکلاتی برای این بانک و از جمله، منفی‌شدن شاخص کفایت سرمایه، آن هم باوجود بهره‌مندی از ۵۳ هزار میلیارد تومان سرمایه، شد، اظهار داشت: البته من از این اتفاق موقتی، به‌عنوان یک فرصت یاد می‌کنم برای اینکه بانک سپه، در قالب بانکداری جامع، خلقِ مزیتِ ویژه کند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد افزود: البته این تحول، صرفاً در حوزه فناوری اطلاعات نیست چرا که از نظر من، "تحول" ابتدا در فرهنگ‌سازمانی بانک، به‌ویژه در جلب مشتری باید روی دهد.

وی یادآور شد: البته نباید فراموش کرد که تهدید اصلی بانک و هر مجموعه دیگری، قدم‌زدن در ریل گذشته، بدون توجه به تغییرات و فقدان یکپارچگی است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.