اختصاصی/ چرا تسهیلات قرض‌الحسنه "نیک وام" بانک ملت به صرفه است؟

اختصاصی/ چرا تسهیلات قرض‌الحسنه "نیک وام" بانک ملت به صرفه است؟

بانک ملت با معرفی طرح تسهیلات قرض‌الحسنه "نیک وام"، در تلاش است تا با ترکیب فرهنگ نیکوکاری و نیازهای مالی ضروری اقشار مختلف، خدمتی نوآورانه و هم‌راستا با اهداف اجتماعی و اقتصادی کشور ارائه دهد. 

به گزارش دیوان اقتصاد، طرح "نیک وام" بانک ملت نمونه‌ای از تطبیق ابزارهای مالی با اصول اقتصاد اسلامی و نیازهای واقعی جامعه است. این طرح با ارائه تسهیلات با کارمزد پایین، دوره بازپرداخت مناسب و مشوق‌های تشویقی، گامی مؤثر در جهت ارتقاء عدالت مالی و توانمندسازی اقتصادی محسوب می‌شود. 

همچنین با جذب منابع قرض‌الحسنه، بانک نیز از نظر نقدینگی و تصویر برند، بهره‌مند خواهد شد.

ویژگی‌های اصلی طرح نیک وام
نوع حساب در این طرح قرض‌الحسنه پس‌انداز نیک بوده و سود و کارمزد آن بدون سود؛ صرفاً ۴٪ است. سقف تسهیلات نیک وام تا ۳ میلیارد ریال بوده و مدت بازپرداخت آن حداکثر ۴۸ ماه است. امکان انتقال امتیاز تسهیلات به بستگان یا کارکنان (در صورت حقوقی بودن حساب) وجود دارد. روش‌های افتتاح حساب به صورت حضوری و غیرحضوری از طریق اینترنت بانک، اپلیکیشن، پیشخوان الکترونیک و مگابانک است.

مزایای طرح نیک وام چیست؟

1. کارمزد پایین (۴ درصد):
این میزان کارمزد در مقایسه با تسهیلات عادی بانکی که دارای سودهای بالا (بین ۱۸ تا ۲۴ درصد) هستند، به‌شدت مقرون‌به‌صرفه بوده و آن را به گزینه‌ای مناسب برای افراد با درآمد متوسط و پایین تبدیل می‌کند.

2. افزایش دسترسی به منابع مالی برای نیازهای ضروری:
افراد حقیقی می‌توانند بدون نیاز به ارائه وثایق سنگین و صرفاً با ایجاد معدل حساب، از این وام بهره‌مند شوند. این موضوع موجب تسهیل دریافت وام برای اقشار آسیب‌پذیر یا فاقد سابقه اعتباری می‌شود.

3. افزایش انگیزه برای پس‌انداز:
اتصال مستقیم تسهیلات به معدل حساب قرض‌الحسنه باعث تشویق افراد به پس‌انداز بلندمدت و انضباط مالی می‌شود، که در نهایت هم به نفع بانک و هم جامعه است.

4. امکان انتقال امتیاز:
قابلیت انتقال امتیاز وام به اعضای خانواده یا کارکنان، باعث افزایش انعطاف‌پذیری و بهره‌مندی بیشتر از طرح توسط خانوارها و سازمان‌ها می‌شود.

5. شرکت در قرعه‌کشی:
وجود مشوق‌هایی چون جشنواره قرعه‌کشی باعث ایجاد انگیزه بیشتر برای افتتاح حساب و نگهداری موجودی می‌شود، که برای بانک نیز جذب منابع بیشتر را در پی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

https://bankmellat.ir/fa-IR/commercial.personal/7556/
 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.