اجرای کالابرگ الکترونیکی در هاله‌ای از ابهام

اجرای کالابرگ الکترونیکی در هاله‌ای از ابهام

تا این لحظه ادامه اجرای کالابرگ الکترونیکی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از اقتصادآنلاین، با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی و رسانه‌ها، هنوز هیچ نشانه‌ای از آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی دیده نمی‌شود. پیگیری‌های اقتصادآنلاین نشان می‌دهد که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعیه‌ای درباره اجرای مرحله سوم صادر نکرده و برخلاف برخی ادعاها این مرحله وارد فاز اجرایی نشده است.

این در حالی است که مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ نیز اعلام کرده مرحله سوم منوط به تصمیم‌گیری در هیأت دولت و ابلاغ رسمی آن به وزارت رفاه است. او تأکید کرده که در صورت آغاز فاز جدید اطلاع‌رسانی تنها از طریق رسانه‌های ملی و کانال‌های رسمی وزارت رفاه انجام خواهد شد و شهروندان باید نسبت به لینک‌ها و اخبار جعلی منتشرشده در فضای مجازی هشیار باشند.

طرح کالابرگ الکترونیکی نخستین‌بار در بهمن ۱۴۰۲ با هدف حمایت از معیشت خانوارهای کم‌درآمد کلید خورد و دولت سیزدهم تا پایان فروردین‌ماه ۱۴۰۳ در دو مرحله به مشمولان دهک‌های اول تا هفتم اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی اختصاص داد. دور جدید اجرای این طرح در دولت چهاردهم و در اسفند ۱۴۰۳ آغاز شد که تاکنون تا دو مرحله پیش رفته و اعتبار آن تا پایان خرداد ۱۴۰۴ قابل استفاده است.

اگرچه سخنگوی طرح گفته تاکنون ۵۷ میلیون نفر از این اعتبار استفاده کرده‌اند و رئیس‌جمهور نیز بر تداوم اجرای آن تأکید دارد، اما هنوز تصمیم نهایی درباره آغاز مرحله سوم اتخاذ نشده است. این بلاتکلیفی در شرایطی رقم خورده که بسیاری از یارانه‌بگیران نگران تکرار توقف ناگهانی طرح، مشابه اردیبهشت سال گذشته هستند.

تا این لحظه ادامه اجرای کالابرگ الکترونیکی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و باید منتظر تصمیم نهایی دولت و تأمین اعتبار لازم برای مرحله سوم بود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.