دولت زیرساخت‌های بهره‌برداری از بستر هوش مصنوعی را مهیا کند

دولت زیرساخت‌های بهره‌برداری از بستر هوش مصنوعی را مهیا کند

‌حسین سلاح‌ورزی رئیس سازمان ملی کارآفرینی، ‌در نشست خبری با موضوع «هفته هوش مصنوعی» گفت: در بخش خصوصی مدت‌هاست معتقدیم جدی‌ترین مسئله، تقویت تولید صادرات‌محور رقابتی است، در این مسیر دچارعارضه‌هایی مانند مشکلات بهینه‌سازی و بهره‌وری هستیم که هوش مصنوعی می‌تواند راهکارهای متنوعی برای این حل این موضوعات ارائه کند.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از پژواک کارفرما، ‌حسین سلاح‌ورزی در نشست خبری هفته هوش مصنوعی اظهار کرد: در کشور به اندازه کافی متخصص داریم و بیشتر تمرکز باید بر روی قوانین و استانداردها توسط بخش دولتی و موضوع سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی صورت گیرد.

وی با بیان این مطلب که در شاخص عملکرد لجستیک ضعف جدی داریم و بهینه‌سازی این بخش به کمک هوش مصنوعی امکان‌پذیر است، تصریح کرد: برای نمونه درباره مدیریت مصرف آب در حوزه کشاورزی یا در حوزه مانده سموم در انواع محصولات کشاورزی و … موضوعات بهینه‌سازی و کیفی‌سازی مطرح هستند و هوش مصنوعی این امکان را دارد تا راهکار مناسب برای هرکدام از آنها ارائه دهد و برای ارتقای کشور باید از همه امکانات استفاده کنیم.

‌رئیس شورای اجرایی هفته هوش مصنوعی درباره هفته هوش مصنوعی گفت: در این رویداد یک هفته‌ای قوای سه گانه را درگیر کردیم، چون باور داریم توسعه و ترویج این مفاهیم در راستای استفاده بهینه و کارآمد ازهوش مصنوعی نکته جدی است و بدین‌ترتیب بخش خصوصی را پای کار آورده است.

به گزارش پژواک کارفرما، رئیس سازمان کارآفرینی با اشاره به این مطلب که امروز در بنگاه‌های مختلف، واحدهای R&D به صورت خودجوش برای ارتقای بهره‌وری و کاهش هزینه از هوش مصنوعی بهره می‌برند، تأکید کرد: اگر قرار باشد به صورت گسترده و مانند سایر کشورها از بستر هوش مصنوعی بهره ببریم لازم است دولت زیرساخت آن را مهیا کند؛ مانند اینترنت پرسرعت، مدیریت داده، مالکیت داده و … تعریف قوانین، استانداردها و پروتکل‌های جامع، هدفی است که را در این هفته مدنظر داریم.

وی در ادامه با بیان این مطلب که در حوزه هوش مصنوعی به سرمایه‌گذاری نیاز داریم و بنابراین بخش خصوصی باید ورود کند، توضیح داد: تحریم و مهاجرت نخبگان، محدودیت‌های این حوزه هستند. این هفته برخلاف برخی رویدادها و همایش‌ها که تحت تأثیر احساس طراحی می‌شوند، اقدامی دقیق است و نقطه شروع یک مسیر خواهد بود و در واقع در بخش خصوصی مدت‌هاست معتقدیم جدی‌ترین مسئله، تقویت تولید صادرات‌محور رقابتی است و در این مسیر دچارعارضه‌هایی هستیم مانند مشکلات بهینه‌سازی و بهره‌وری که هوش مصنوعی می‌تواند راهکارهای متنوعی برای حل این موضوعات ارائه کند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.