دیدار معاون مدیرعامل بیمه معلم با مدیرکل آموزش‌پرورش خراسان شمالی

دیدار معاون مدیرعامل بیمه معلم با مدیرکل آموزش‌پرورش خراسان شمالی

در راستای گرامیداشت هفته معلم منصور حسینی، معاون امور استان‌ها و شبکه فروش بیمه معلم با علی متقیان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی دانش‌آموزان دیدار کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد، حسینی، در این دیدار که با هدف افزایش هم‌افزایی در مسیر ارائه خدمات مطلوب فرهنگیان انجام شد، تصریح کرد: بیمه معلم خود را مفتخر به ارائه خدمات بیمه‌ای به فرهنگیان عزیز می‌داند و جلب رضایت این قشر شریف را به عنوان اساسی‌ترین ماموریت خود برگزیده است. کسب این رضایت با بهبود مستمر خدمات و ارائه بسته‌های متنوع بیمه‌ای ممکن خواهد شد که به یاری خداوند متعال و اعتماد بیمه‌گزاران در حال محقق شدن است.

علی متقیان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی، نیز با قدردانی از خدمات بیمه معلم، بیان کرد: گستردگی شبکه نمایندگی‌ها و تنوع پوشش‌های بیمه تکمیلی درمان این شرکت، نقش مهمی در افزایش رضایت فرهنگیان و ارتقای کیفیت خدمات بیمه‌ای ایفا می‌کند.

 او افزود: ارائه بسته‌های بیمه‌ای ویژه برای فرهنگیان و دانش‌آموزان، گامی مؤثر در راستای تأمین آرامش این قشر و تحقق عدالت آموزشی است.

در ادامه این سفر استانی، به همت شرکت بیمه معلم، با حضور منصور حسینی و مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی، مراسمی در راستای تکریم مقام معلمان در دبستان شهید نعمتی بجنورد برگزار شد. در این مراسم، از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه فرهنگیان این آموزشگاه تقدیر به عمل آمد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.