بیمه پاسارگاد برند سرمایه‌گذاری صنعت بیمه

بیمه پاسارگاد برند سرمایه‌گذاری صنعت بیمه

بیمه پاسارگاد را با درآمد سرمایه‌گذاری بیش‌از ۵.۳همتی از محل منابع بیمه‌ای باید به حق برند سرمایه‌گذاری در صنعت بیمه کشور نامگذاری کنیم.

به گزارش دیوان اقتصاد از نبض بیمه، انتشار صورت‌های مالی حسابرسی نشده برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ بیمه پاسارگاد حکایت از شناسایی و تحقق ۵.۳ هزار میلیارد ریال درآمد سرمایه‌گذاری از محل منابع بیمه‌ای دارد.

در حالی که سهم نگهداری بیمه پاسارگاد از صنعت بیمه حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است لیکن درآمدهای بیمه‌ای بپاس به لطف درآمد سرمایه‌گذاری این شرکت از ۱۵.۶ همت در اسفند۱۴۰۳ فراتر رفته است، گرچه هنوز صورت مالی بسیاری از شرکت‌های بیمه در سامانه کدال منتشر شده لیکن با توجه به عملکرد چشمگیر بیمه پاسارگاد در زمینه باید بپذیریم که این شرکت احتمالا بهترین نمره را در صنعت بیمه در حوزه سرمایه‌گذاری منابع بیمه‌ای از آن خود کرده است.

بي گمان اين عملكرد در خشان ناشي از تركيبي از راهبردهای مالی، تحلیل ریسک، و رعایت الزامات قانونی برای افزایش درآمد سرمایه‌گذاری از محل منابع بیمه‌ای در شرکت‌های بیمه است. در ادامه، چند رویکرد کلیدی و مؤثر كه به نظر مي رسد در بيمه پاسارگاد رعايت شده بررسي مي كنيم:

تنوع‌بخشی به پرتفوی سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری در ترکیب متنوعی از دارایی‌ها مانند اوراق بدهی، سهام، املاک، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، و پروژه‌های زیرساختی، به علاوه کاهش ریسک سیستماتیک با توزیع سرمایه در بازارها و صنایع مختلف يكي از رهبردهاي بيمه پاسارگاد در مديريت سرمايه‌گذاري است.

همچنين تطبیق سختگيانه و دقيق مدت‌زمان تعهدات با سررسید دارایی‌ها ديگر راهبردي است كه پاسارگادي ها آن را رعايت كرده‌اند. يعني سرمایه‌گذاری با در نظر گرفتن مدت زمان تعهدات بیمه‌نامه‌ها برای اطمینان از نقدینگی به‌موقع و جلوگیری از فروش اجباری دارایی‌ها.

تحلیل دقیق ریسک و بازده با استفاده از مدل‌های تحلیل ریسک مانند VAR، سنجش شاخص‌های نقدشوندگی، و تحلیل حساسیت در كنار  انتخاب سرمایه‌گذاری‌هایی با بیشترین بازده تعدیل‌شده با ریسک راهبرد درخساني است كه بپاس از ان غاقل نبوده است.

افزایش سرمایه‌گذاری در ابزارهای مالی با درآمد ثابت و کم‌ریسک مانند اوراق مشارکت دولتی، سپرده‌های بانکی مطمئن و اوراق خزانه نيز در اين راهبردهاي چندگانه جايگاه ويژه‌اي دارد.

استفاده از ابزارهای نوین مالی و سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی، ETFها، و قراردادهای مشتقه برای هج کردن ریسک ديگر رويكرد اساسي در سرمايه گذاري است.

بهینه‌سازی ساختار سرمایه و ذخایر فنی اطمینان از نگهداری ذخایر کافی، اما نه مازاد، برای آزادسازی منابع قابل سرمایه‌گذاری.

مدیریت فعال پرتفوي و به‌روزرسانی مستمر پرتفوی بر اساس تغییرات بازار، نرخ بهره، تورم و ریسک‌های کلان اقتصادی آخرين گام از مديريت منابع سرمايه‌گذاري با هدف حداكثر كردن درآمد سرمايه گذاري است.

هم‌راستایی با الزامات نهاد ناظر يعني بیمه مرکزی جمهوري اسلامي ايران و پایبندی به آیین‌نامه‌های سرمایه‌گذاری همچون آيين نامه ۱۰۴ سرمايه گذاري و رعایت نسبت‌های مشخص‌شده برای هر نوع دارایي نيز نقش مهمي در اين موفقيت دارد.

در نهايت سود عملياتي بيمه پاسارگاد طي دوره مورد گزارش ۳.۸ همت بوده كه با رشد ۷۱ درصدي نسبت به مدت مشابه قبلي همراه بوده است.

همچنين سود انباشته اين شركت در ژاين اسفند ۱۴۰۳ بيش از ۴.۳ همت است كه با توجه به سرمايه ثبتي ۷.۵ همتي بيمه پاسارگاد بايد ديد هئيت مديره و مديرعامل  بپاس تصميم به افزايش سرمايه از محل سود انباشته خواهند داشت يا خير؟




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.