عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با بیان اینکه شرایط کنونی کشور برای افزایش قیمت خودرو مناسب نیست و باید این مهم در وضعیت مناسب و بعد از بررسی و حسابرسیهای دقیق انجام شود گفت: قوه قضاییه که به مدیریت کروز رای داده باید در این شرایط نسبت به گرانی خودروها در بازار پاسخگو باشد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
شرایط برای افزایش قیمت خودرو مناسب نیست
شرایط برای افزایش قیمت خودرو مناسب نیست

به گزارش دیوان اقتصاد، مصطفی طاهری در گفت و گو با خانه ملت، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر مجوز وزارت صمت به سایپا و پارس خودرو برای افزایش 15 درصدی محصولاتشان گفت: ما در مورد افزایش قیمت خودرو با دو نکته مواجه هستیم اول این که برای زنجیره خودرو که از قطعات، مواد اولیه و حقوق ورودی واردات تشکیل می شود طبیعی است که افزایش قیمت داشته باشیم و نباید کاری کنیم که خودروساز زیان ببیند و با قیمت های دستوری محصولاتشان را قیمت گذاری کنیم و به اصل کلی اقتصاد آسیب برسانیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نکته ای که بارها بر آن تاکید کردیم این است که در مورد افزایش قیمت محصولات ایران خودرو که مستندات برای آن نیز وجود دارد آیا واقعا تامین کننده قطعات خودرو که آنها را فاکتور می کند که بخشی هم وارداتی است، قیمت هایش واقعی است؟
وی تصریح کرد: در رابطه با عملکرد کروز که تامین کننده قطعات ایران خودرو است، پرونده وجود دارد که نشان می دهد گرانفروشی داشته است ضمن اینکه هم اکنون مالک و تامین کننده قطعات ایران خودرو یکی است و باید مشخص شود قیمت های محصولاتش واقعی است و اگر گرانفروشی دارد چرا باید اجازه دهیم که فشار بر مردم تحمیل شود؟
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: متاسفانه برغم اینکه شورای رقابت مصوب کرد که مدیریت ایران خودرو نباید در اختیار کروز باشد و طبق قانون برنامه هفتم این اقدام غیرقانونی است اما قوه قضاییه ورود کرد و مصوبه شورای رقابت را باطل اعلام کرد و در این شرایط آن قاضی باید به مردم پاسخگو باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در این شرایط جنگی این اقدام مطلوب نیست و افزایش قیمت خودروها باید در شرایط مناسب و بعد از بررسی و حسابرسی دقیق انجام شود ضمن اینکه آنها به تازگی افزایش قیمت داشته اند بنابراین این موضوع قابل رسیدگی است چرا که ایرادات بسیاری دارد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 224,630 | |
دلار | - | 820,950 |
لیر | 21,100 | |
پوند | 1,113,300 | |
یوان | 114,200 | |
یورو | 934,300 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 729,800,000 | |
سکه تمام | 676,950,000 | |
سکه نیم | 420,000,000 |